Întârzieri pe Aeroportul Schiphol din Amsterdam, după ce două avioane s-au ciocnit

Întârzieri pe Aeroportul Schiphol din Amsterdam, după ce două avioane s-au ciocnit

Două avioane s-au ciocnit pe aeroportul Schiphol din Amsterdam, cauzând ore de întârzieri pentru sute de pasageri, informează The Guardian.

Un Airbus A320 al easyJet, care trebuia să decoleze spre Londra, şi un Boeing 737-800 al KLM, care trebuia să se îndrepte spre Madrid, s-au ciocnit marţi dimineaţă. Coliziunea a avut loc în momentul în care aeronavele manevrau retragerea de la porţile de îmbarcare. Deşi aeronavele au fost avariate, pasagerii nu au avut de suferit. Aceştia au fost debarcaţi înainte de a pleca spre destinaţii cu alte zboruri.
 
Un pasager care era la bordul uneia dintre aeronave a declarat pentru Associated Pres că a simţit „o mică zdruncitură“, după coliziune, dar nu a crezut că este ceva „neobişnuit“. Pasagerii din avion au trebuit să aştepte peste o oră pe pistă, în timp ce angajaţii aeroportului încercau să vadă cum să rezolve incidentul, a mai spus el.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările