12 persoane care circulau cu aproape 300 km/oră în Elveţia au fost găsite şi arestate după doi ani de la începerea anchetei

12 persoane care circulau cu aproape 300 km/oră în Elveţia au fost găsite şi arestate după doi ani de la începerea anchetei

FOTO Shutterstock

Mai multe persoane au fost arestate în Elveţia pentru organizarea unor curse ilegale în zona oraşului Zurich, după ce autorităţilor i-au căutat pe făptaşi doi ani de zile. Grupul este format din 12 persoane din mai multe ţări, scrie Euronews.

Ştiri pe aceeaşi temă

Din grup fac parte 11 bărbaţi şi o femeie cu vârste cuprinse între 24 şi 40 de ani din Elveţia, Italia, Republica Macedonia de Nord, Serbia şi Bosnia şi Herţegovina, potrivit Euronews.

Membrii grupului au fost acuzaţi de organizare a unor curse ilegale pe drumurile publice şi de făptul că ar fi circulat cu viteze de până la 287 de km/oră.

Ancheta la care au participat mai mulţi poliţişti şi procurori din Zuric a durat aproximativ doi ani de zile.

Potrivit informaţiilor, anchetatorii au confiscat mai multe maşini în urma unor percheziţii în zona Zurich, efectuate luna trecută. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările