VIDEO Melania Trump s-a bucurat de cultura japoneză la Palatul Akasaka

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Melania Trump şi Akie Abe FOTO EPA-EFE
Melania Trump şi Akie Abe FOTO EPA-EFE

Prima-doamnă a Statelor Unite, Melania Trump, a avut o experienţă culturală japoneză orientată spre natură, luni, la Palatul Akasaka, unde a aflat că tulpinile de bambus pot avea şi rol de vaze pentru flori, scrie AP.

Melania Trump şi prima-doamnă a Japoniei, Akie Abe, au fost încântate de melodiile cântate de flautistul Yosuke Irie, la un flaut din bambus numit „shakuhachi“.

Melania Trump a mai aflat şi cum să cheme peştii dintr-un iaz din grădină: a bătut din palmne, după exemplul primei-doamne Abe şi peştii nu s-au lăsat aşteptaţi. 

Copii care dansau în stil tradiţional japonez au făcut-o pe Trump să zâmbească la sfârşitul programului. Un băieţel în costum tradiţional japonez hakama i-a oferit un buchet de flori primei-doamne a SUA, dar a trebuit să fie scos din sală pentru că se pare că voia să petreacă mai mult timp cu musafirii.

Prima-doamnă şi preşedintele Trump au ajuns în Japonia, sâmbătă, pentru o vizită de stat de patru zile. Luni dimineaţă, Trump şi soţia sa s-au întâlnit cu împăratul Naruhito şi soţia sa educată la Harvard, Masako, devenind astfel primii demnitari care devin invitaţi de onoare de când împăratul a preluat tronul, pe 1 mai.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite