VIDEO Momentul în care o femeie din India este împuşcată pentru că se opreşte din dansat

VIDEO Momentul în care o femeie din
India este împuşcată pentru că se opreşte din dansat

O tanara din India a fost impucata pentru ca s a oprit din dansat FOTO Susheel Shukla

O dansatoare din India a fost internată în spital, după ce a fost împuşcată pentru că şi-a întrerupt reprezentaţia de la o nuntă, scrie BBC.

Ştiri pe aceeaşi temă

Într-un video al incidentului, femeia poate fi văzută cum dansează pe o scenă. Aceasta se opreşte, se aude o împuşcătură şi tânăra se prăbuşeşte.
 
Poliţia a declarat pentru BBC că atacatorul a fost identificat pe baza filmării, dar că acesta nu a putut fi încă găsit.
 
Incidentul s-a petrecut în timpul unei petreceri de nuntă, pe 1 decembrie, într-un sat din statul Uttar Pradesh, însă presa a aflat despre caz câteva zile mai târziu, după ce filmarea a fost distribuită masiv pe platformele de socializare.
 
„Suspectul este pe fugă, dar suntem încrezători că îl vom aresta în curând”, au declarat autorităţile pentru BBC.
 
 
Violenţele din timpul nunţilor sunt un fenoment obişnuit în anumite părţi ale Indiei, unde mulţi invitaţi au arme asupra lor – motivul principal fiind împuşcăturile în aer, ca modalitate de a celebra ziua.
 
Un incident similar s-a petrecut în 2016, în nordul statului Punjab, când o femeie însărcinată a fost ucisă, după ce a fost împuşcată în stomac în timp ce dansa la o nuntă. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: