VIDEO Un candidat la alegerile din India a primit doar cinci voturi şi a izbucnit în plâns. Familia lui numără nouă persoane cu drept de vot

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO indianexpress.com
FOTO indianexpress.com

Un candidat independent la alegerile naţionale din India a izbucnit în plâns în faţa camerelor de filmat după ce a aflat că a primit doar cinci voturi, în condiţiile în care familia lui numără nouă persoane cu drept de vot, relatează Indian Express.

Candidatul independent Neetu Shuttern Wala a contestat rezultatul alegerilor generale din Punjab, un stat situat la graniţa cu Pakistanul. El a candidat pentru un loc în camera inferioară a Parlamentului din India şi a obţinut doar cinci voturi.

În timpul unui interviu transmis în direct, el s-a arătat dezamăgit de rezultatul obţinut, mai ales că familia lui are nouă persoane cu drept de vot. Totodată, el a acuzat autorităţile de măsluirea voturilor, scrie Indian Express, potrivit Digi 24.

„Domnule, sunt nouă votanţi în familia mea, dar eu am primit doar cinci. Şi ei au fost necinstiţi la vot“, i-a spus el reporterului.

„Au umblat la aparatele de votare. Oamenii au jurat că m-au votat“, a adăugat Neetu Shuttern Wala.

Alegerile din India s-au încheiat cu victoria premierului în exerciţiu Narendra Modi.

„Împreună vom construi o India puternică şi inclusiv. India câştigă din nou!”, a scris Modi pe Twitter, felicitând  succesul înregistrat de Alianţa Democratică Naţională.

Modi va fi sub presiune pentru a crea locuri de muncă pentru zecile de milioane de tineri indieni care vor intra pe piaţa muncii în următorii ani.

„Principalele provocări sunt şomajul, venitul agricultorilor şi reînvigorarea sectorului bancar”, a declarat Madan Sabnavis, economistul şef de la Care Ratings în Mumbai.

Promisiunea sa de a uni ţara se va dovedi însă a fi una dificilă, campania BJP fiind una care a determinat comunitatea musulmană să îşi exprime temerile pentru că ar fi trataţi ca cetăţeni de mâna a doua.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite