VIDEO Un „astronaut” indian explorează craterele din asfalt

VIDEO Un „astronaut” indian explorează craterele din asfalt

FOTO BBC

Artistul indian Baadal Nanjundaswamy a creat un video care a devenit viral pe reţelele de socializare, în care un astronaut pare să exploreze un peisaj lunar, care se dovedeşte a fi o stradă plină cu gropi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Artistul indian s-a hotărât la această formă de proteste, ca urmare a faptului să mii de indieni sunt răniţi sau chiar mor, în fiecare an, din cauza gropilor de pe şosele. Nanjundaswamy şi-a făcut o reputaţie pentru folosirea artei sale cu scopul de a atrage atenţia asupra unor probleme ale cetăţenilor, în special cele legate de gropi.

La o zi după ce artistul şi-a publicat filmarea, autorităţile au astupat gropile din oraşul Bangalore, situat în sudul Indiei.
„Autorităţile nu mă contactează şi eu nu le contactez pe ele. Dar întotdeauna repară groapa”, a declarat el pentru BBC Hindi.

„Cred că am făcut acest lucru în aproape 50 de gropi şi autorităţile au răspuns prin astuparea celor mai multe dintre ele”, a adăugat el.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: