Un indian care şi-a decapitat fiica a mers pe jos, cu capul ei în mâini, pentru a se preda la poliţie. De ce a recurs la acest gest

0
Publicat:
Ultima actualizare:
cutit crima FOTO Shutterstock

Un bărbat din India, din regiunea Uttar Pradesh, a îngrozit întreaga secţie de poliţie după ce s-a prezentat cu capul fiicei sale în mâini pentru a se peda şi a mărturisi că a decapitat-o pe adolescentă, după ce a văzut-o cu un băiat, cu care nu era de acord ca aceasta să aibă o relaţie.

Sarvesh Kumar a fost arestat chiar în timp ce se îndrepta spre secţia de poliţie din districtul Hardoi, miercuri noapte, în timp ce ţinea în mâini capul fiicei sale de 17 ani. Purtătorul de cuvânt al poliţiei a precizat că bărbatul venea pentru a se preda şi pentru a îşi mărturisi îngrozitoarea crimă, relatează CNN.

„A spus că şi-a văzut fata cu un alt tânăr despre care a crezut că e iubitul acesteia. El spune că s-a opus relaţiei dintre cei doi şi că a devenit foarte furios când i-a văzut împreună”.

Kumar, un vânzător de legume dintr-un sat din apropiere, a mers mai mult de un kilometru şi jumătate de acasă până la secţia de poliţie, iar pe drum a fost filmat de trecătorii care au alertat între timp şi poliţia cu privire la scenele înfiorătoare.

Poliţiştii au relatat că bărbatul era calm şi nu a manifestat niciun semn de agresiune faţă de oamenii legii.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite