Un copil de 9 ani a murit în Sri Lanka după un ritual de exorcizare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Copil abuzat / Imagine generică/ FOTO Pixabay
Copil abuzat / Imagine generică/ FOTO Pixabay

O fată în vârstă de nouă ani a murit în Sri Lanka după ce a fost bătută cu un baston în timpul unui ritual despre care mama acesteia credea că va alunga „spiritele rele”.

Două persoane, mama fetei şi femeia care a efectuat ritualul, au fost arestate, prezentându-se luni în faţa judecătorilor, conform poliţiei din Sri Lanka, citată de BBC.

Incidentul a avut loc în oraşul Delgoda, situat la aproximativ 40 de kilometri de capitala Colombo. Mama fetei credea că fiica sa este „posedată de un demon” şi a apelat la o femeie cunoscută pentru că oferea servicii de „exorcism”, conform presei din Sri Lanka. Femeia ar fi turnat ulei pe fruntea fetiţei şi ar fi bătut-o cu un baston pentru „a alunga demonii”. 

Câţiva vecini au încercat să intervină atunci când au auzit ţipetele fetei, dar nu au putut s-o salveze. Fetiţa şi-a pierdut conştiinţa în timpul ritualului şi a murit ulterior la spital.

Reprezentanţi ai poliţiei au anunţat că nu este prima dată când tentative de exorcizare au avut loc în regiunea, ducând la rănirea victimelor şi uneori la decesul acestora. 

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite