Un comediant afgan a fost executat de talibani, pentru că a făcut glume pe seama lor VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Captură video  Daily Mail
Captură video  Daily Mail

Un comediant afgan care a continuat să îi parodieze pe talibani după ce aceştia au ajuns la putere a fost executat. Insurgenţii l-au scos din casă cu forţa şi l-au pus în faţa unui pluton de execuţie, relatează Daily Mail.

Într-o filmare de la sfârşitul lunii iulie, Nazar Mohammad, mai bine cunoscut drept Khasha Zwan, apărea pe bancheta din spate a unei maşini, între doi talibani, unul dintrei având şi o mitralieră.

Potrivit Human Rights Watch, Mohammad a fost ucis de talibani la sfârşitul lunii iulie la Kandahar după oraşul a fost cucerit de jihadişti.

Pe filmare se vede cum Mohammad a continuat să facă glume despre insurgenţi chiar şi după ce a fost capturat, ceea ce l-a făcut pe unul dintre insurgenţi să-l plesnească peste faţă.

Bărbatul din stânga lui este văzut râzând pe parcursul înregistrării, însă la un moment dat se vede cum schimbă mitraliera cu o armă de foc mai mare. 

Nazar Mohammad era cunoscut pentru cântecele şi dansurile în care îi parodia pe talibani, multe dintre ele fiind publicate şi pe contul său de TikTok.

Talibanii au negat iniţial implicarea în moartea comediantului, însă în cele din urmă au confirmat că cei doi bărbaţi din maşină erau talibani. Gruparea a transmis că suspecţii au fost arestaţi şi vor fi judecaţi într-un tribunal taliban.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite