Un casier din Japonia, arestat pentru că a furat datele de pe cardurile a 1.300 de clienţi, folosindu-şi memoria fotografică

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Arhiva
FOTO Arhiva

Un casier din Tokyo a fost arestat în urma acuzaţiilor potrivit cărora a furat datele cardurilor a 1.300 de clienţi, folosind un singur instrument: propria memorie.

Angajatul cu jumătate de normă a fost arestat, joi, pentru că a furat datele cardurilor pentru a face cumpărături online în valoare de 2.600 de dolari, în luna martie a anului trecut, potrivit Poliţiei Metropolitane din Tokyo, citată de CNN.

O sursă din poliţie familiară cu ancheta a declarat pentru CNN că bărbatul, care lucra la un mall din districtul Koto, ar fi memorat informaţiile de pe cardurile clienţilor, în timp ce le procesa cumpărăturile şi apoi folosea datele pentru a face cumpărături online.

Suspectul are memorie fotografică şi poliţia a descoperit un caiet în care erau notate informaţiile cardurilor, potrivit unei surse care lucrează la investigaţie.

El se află în custodia poliţiei de şase zile. Anchetatorii japonezi pot reţine orice suspect pentru 20 de zile, înainte de formularea unei acuzaţii. 

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite