Un câine cu handicap a salvat viaţa unui băieţel îngropat de către mama sa, o adolescentă, imediat după naştere

Un câine cu handicap a
salvat viaţa unui băieţel îngropat de către mama sa, o adolescentă, imediat după naştere

Ping Pong, câinele erou din Thailanda FOTO Thai television

Un câine cu handicap a devenit erou după ce a salvat viaţa unui bebeluş îngropat de către mama sa într-un câmp din nord-vestul Thailandei, a anunţat sâmbătă poliţia locală.

Ştiri pe aceeaşi temă

Nou-născutul a fost îngropat miercuri sub un strat de gunoi în apropierea unei ferme, dar a fost găsit în aceeaşi zi de către Ping Pong, un câine cu numai trei picioare.

Când l-a găsit, Ping Pong a început să sară şi să latre, alertându-şi proprietarul, un păstor.

„Credem că l-a găsit la scurt timp după ce mama sa l-a îngropat“, a declarat pentru AFP un poliţist local, precizând că bebeluşul se află în spital şi este sănătos.

Mama, o adolescentă de 15 ani, este acuzată de tentativă de omor şi abandonul copilului. Ea este suspectată că a vrut să scape de bebeluş de teama de a nu stârni furia părinţilor săi, potrivit poliştistului. „După ce l-a născut singură, l-a îngropat“, a spus el.

Presa locală a relatat pe larg acest caz, în timp ce internauţii thailandezi au văzut un erou în Ping Pong. Câinele este „cel mai bun prieten“ al omului, a rezumat un utilizator de Facebook pe pagina publicaţiei Khaosod English.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: