Un bărbat din China şi-a vândut fiica şi a băgat toţi banii în şedinţe de videochat

Un bărbat din China şi-a vândut fiica şi a băgat toţi banii în şedinţe de videochat

Foto Arhivă

Un bărbat din provincia chineză Fujian şi-a vândut fiica unui cuplu de străini cu aproximativ 9.000 de euro, pentru a putea să o plătească pe preferata lui de pe un videochat.

Ştiri pe aceeaşi temă

Bărbatul avea doi copii mici şi şi-a justificat decizia spunând că soţia lui a plecat de acasă şi nu-şi mai permitea să crească doi copii. Autorităţile n-au ţinut cont de justificare sa şi l-au acuzat de trafic de persoane, după ce au stabilit că şi-a vândut fetiţa, în februarie, scrie Daily Mail.
 
Potrivit presei locale, tatăl, cunoscut sub numele de Lu, a fost prezentat cumpărătorilor de către doi intermediari la începutul acestui an. Cumpărătorii locuiesc în oraşul Fuzhou, aflat la 110 kilometri de domiciliul bărbatului. Cei doi suferă de probleme de fertilitate şi doreau să adopte un copil.
 
Până la urmă, au cumpărat fetiţa. Tatăl şi familia au semnat un  „act de adopţie”, o simplă foaie scrisă de mână şi semnată de cele trei persoane implicate în afacere. Preţul copilei a fost de 80.000 de yuani, aproximativ 9.000 de euro.
 
Anchetatorii au stabilit că bărbatul a cheltuit toţi banii pe şedinţe de videochat, unde o contacta pe o anumită tânără. Adopţia ilegală n-ar fi ieşit la iveală dacă familia adoptivă nu ar fi încercat, la câteva luni după încheierea afacerii, să obţină un act de identitate pentru fată utilizând un certificat de naştere falsificat.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările