Un băieţel de doi ani a fost vândut de tatăl său pentru 20.000 de euro. Bărbatul voia să-şi ducă iubita în vacanţă

Un băieţel de doi ani a fost vândut de tatăl său pentru 20.000 de euro. Bărbatul voia să-şi ducă iubita în vacanţă

Băieţelul de doi ani se află, în prezent,  în siguranţă, în grija unchiului.

Un bărbat chinez  din provincia Zhejiang, a fost arestat după ce şi-ar fi vândut fiul în vârstă de 2 ani şi ar fi folosit banii pentru a călători împreună cu noua lui iubită. Xie a obţinut aproape 20.000 de euro după ce şi-a dat băieţelul unui cuplu care nu avea copii. Fapta bărbatului a stârnit o revoltă în rândul opiniei publice din China, dar şi din alte ţări.

Ştiri pe aceeaşi temă

După divorţul de soţia sa, Xie, suspectul a obţinut custodia baiatului Jiajia, iar femeia a obţinut custodia fetei, conform observatornews.ro.

Din cauza faptului că Xie lucra într-un alt oraş, bărbatul a fost nevoit să-l lase pe băieţelul de doi ani, în grija fratelui său, Lin.

La un moment dat, însă, individiul l-a luat pe Jiajia de acasă, spunându-i fratelui că fosta soţie vrea să îşi vadă copilul. Ulterior, Lin, care se ataşase de băieţel, a aflat că micuţul nu ajunsese niciodată la mama lui, motiv pentru care şi-a luat fratele la întrebări.

Când Xie a refuzat să răspundă, Lin a sunat, în data de 22 aprilie,  la poliţie.

Poliţiştii au descoperit, în urma verificărilor că Xie şi-a vândut fiul pentru 20.000 de euro, unei familii fără copii. Se presupune că banii trebuiau să fie folosiţi de Xie pentru a-şi duce iubita în vacanţă.

Bărbatul a fost reţinut, iar băieţelul a fost lăsat în grija unchiului.

Autorităţile au transmis că vor continua ancheta.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările