Un pasager beat a încercat să deturneze un avion pe ruta Australia-Bali

Un pasager beat a încercat să deturneze un avion pe ruta Australia-Bali

Pasagerul care a încercat să deturneze avionul era beat

Un avion, venind din Australia, a fost deturnat şi a aterizat vineri pe Aeroportul Denpasar, la Bali, a anunţat armata indoneziană, relatează AFP. Pasagerul care a încercat să pătrundă în cabina piloţilor şi să preia controlul asupra avionului a fost arestat.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Am primit informaţii potrivit cărora un (avion de tip) Boeing 737-800 provenind de la Brisbane (Australia) şi care venea la Bali a fost deturnat", a declarat Hadi Tjahjanto, un purtător de cuvânt al forţelor aeriene, pentru postul de televiziune MetroTV.

Un pasager a fost arestat în Indonezia, după o aparentă încercare de a deturna un avion de tip Boeing 737 aparţinând companiei Virgin care a aterizat pe un aeroport din Bali, relatează BBC News online.
 
Poliţia a declarat pentru televiziunea indoneziană că pasagerul a încercat să pătrundă în cabina piloţilor şi să preia controlul asupra avionului, dar că a fost arestat ulterior.
 
Un purtător de cuvânt al forţelor aeriene indoneziene a declarat pentru BBC că trupe au urcat la bordul avionului.
 
Un oficial din cadrul comapniei Virgin a declarat, citat de televiziunea indoneziană, că pasagerul era beat, iar avionul nu a fost deturnat.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: