Turiştii care-şi fac selfie-uri pe o plajă din Thailanda riscă pedeapsa cu moartea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Pinterest
FOTO Pinterest

Turiştii care îşi fac selfie-uri pe insula thailandeză Phuket ar putea risca pedeapsa cu moartea, pentru că le-ar distrage atenţia piloţilor, scrie Daily Mail.

Plaja este situată chiar lângă aeroport, în sudul Thailandei, şi a devenit o destinaţie populară pentru turiştii care sunt dornici să facă poze cu un avion zburându-le deasupra capului.

Însă şefii aeroportului sunt furioşi şi au promis că vor închide partea respectivă a plajei, din cauza îngrijorării că un selfie le-ar putea distrage atenţia piloţilor şi ar putea duce la un accident.

Oficialii au declarat pentru presa locală că pedeapsa maximă pentru distragerea atenţiei piloţilor este condamnarea la moarte.

Wichit Kaewsaithiam, directorul Aeroportului Internaţional Phuket, a declarat: „Vrem ca veniturile din turism şi siguranţa aviatică să coexiste.”

Oficialii au mai precizat că turiştii vor trebui să meargă în altă zonă a plajei pentru a face fotografii. Managerul aeroportului a spus că o „zonă de siguranţă” va fi demarcată şi semnalizată, pentru a preveni turiştii să se aventureze acolo.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite