Sri Lanka: Pavithra Wanniarachchi, ministrul Sănătăţii care a promovat un sirop anti-Covid inventat de un şaman, a fost testată pozitiv

Sri Lanka: Pavithra Wanniarachchi, ministrul Sănătăţii care a promovat un sirop anti-Covid inventat de un şaman, a fost testată pozitiv

Pavithra Wanniarachchi, în stânga. FOTO EPA

Pavithra Wanniarachchi, ministrul srilankez al Sănătăţii, care a promovat un leac anti-Covid inventat de un şaman, a fost testată pozitiv cu coronavirus.

Ministrul a primit vineri rezultatul pozitiv al testului pentru Covid-19, potrivit unui purtător de cuvânt al ministerului.
 
Wanniarachchi este al patrulea ministru srilankez testat pozitiv. Ea a făcut două teste, ambele cu rezultat pozitiv.
 
Înainte să fie găsită infectată, Pavithra Wanniarachchi a promovat un sirop produs de un şaman care susţine că siropul protejează toată viaţa organismul împotriva virusului. Ministrul a consumat în public siropul respectiv pentru a-l promova. Şamanul care a inventat siropul care conţine miere şi nucşoară afirmă că reţeta i-a venit într-un vis premonitoriu.
 
Medicii srilankezi au precizat că siropul nu are efectul de imunizare anti-Covid, însă potrivit AFP mii de oameni s-au dus în satul în care locuieşte şamanul pentru a obţine siropul-minune.
 
Sri Lanka a înregistrat până acum peste 50.000 de cazuri de infectare cu coronavirus şi 276 de decese cauzate de Covid-19.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările