Serviciile secrete americane suspectează Coreea de Nord că nu a întrerupt programul nuclear

Serviciile secrete americane suspectează Coreea de Nord că nu a întrerupt programul nuclear

Liderul nord-coreean Kim Jong-un, întâlnire istorica cu preşedintele american Donald Trump

Serviciile americane de informaţii suspectează Coreea de Nord că nu a încetat să producă combustibili nuclear, în pofida deschiderii unui dialog cu Statele Unite, informează NBC.

Ştiri pe aceeaşi temă

Într-un reportaj difuzat vineri, NBC se bazează pe mai multe documente care aracă că Phenianul nu a încetat activitatea şi că este prematur să se spună că nu mai este o ameninţare nucleară aşa cum a spus preşedintele Donald Trump.
 
NBC citează cinci surse americane ca susţin că regimul de la Phenian a stimulat producţia de uraniu îmbogăţit în ultimele luni, deschizând în acelaşi timp un dialog cu Statele Unite.
 
"Există dovezi care indică fără echivoc faptul că încearcă să înşele Statele Unite", a spus una dintre sursele NBC.
 
CIA a refuzat să comenteze raportul, în timp ce Departamentul de Stat a declarat că nu poate şi nu doreşte să comenteze informaţii provenind din surse ale serviciilor secrete.
 
Relatarea NBC ridică întrebări cu privire la sinceritatea angajamentelor luate la 16 iunie de către liderul nord-coreean Kim Jong-un, în problema denuclearizării.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările