Secretarul general al ONU a condamnat atacul asupra moscheii din Kabul, care a ucis zeci de oameni

Secretarul general al ONU a condamnat atacul asupra moscheii din Kabul, care a ucis zeci de oameni

Foto: Shutterstock / Kabulul

António Guterres exprimă profunde condoleanţe familiilor victimelor şi urează însănătoşire grabnică răniţilor în urma exploziei din moscheea din Kabul.

Ştiri pe aceeaşi temă

Secretarul general al ONU António Guterres a condamnat ferm atacul terorist de vineri asupra unei moschei din Kabul. Acest lucru se precizează într-un comunicat publicat sâmbătă de purtătorul de cuvânt adjunct Guterres Farhan Haq.

„Secretarul General ONU condamnă cu fermitate atacul asupra Moscheei Khalifa Sahib din vestul Kabulului în timpul rugăciunilor de vineri”, se arată în text. „Secretarul General îşi exprimă profundele condoleanţe familiilor victimelor şi doreşte o însănătoşire grabnică celor afectaţi”.

Peste 50 de persoane au fost ucise într-o explozie la o moschee din Kabul, a informat vineri Reuters .

Consiliul de Securitate al ONU a condamnat şi atacul de la Kabul într-o declaraţie de presă. Membrii Consiliului de Securitate al ONU au subliniat necesitatea aducerii în faţa justiţiei pe autorii, organizatorii şi sponsorii atacului asupra moscheii.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările