Poliţia thailandeză a dezamorsat o bombă găsită într-o casă din Bangkok

Poliţia thailandeză a dezamorsat o bombă găsită într-o casă din Bangkok

Poliţia thailandeză a anunţat luni că a descoperit şi dezamorsat o bombă în Bangkok, la o săptămână după o explozie care a provocat moartea a 20 de persoane FOTO AP

Poliţia thailandeză a anunţat luni că a descoperit şi dezamorsat o bombă în capitala ţării, Bangkok, la o săptămână după o explozie care a provocat moartea a 20 de persoane în oraş, relatează Reuters în pagina electronică.

"Am primit informaţii în această după-amiază despre o bombă pe Sukhumvit 81. Am mers să verificăm şi am găsit o bombă mare", a declarat pentru Reuters Kamthorn Aucharoen, comandantul echipei de genişti a poliţiei, referindu-se la o stradă din apropierea unui bulevard important din Bangkok.
 
Bomba "fusese lăsată în casa unui muncitor în construcţii", a precizat el. "Am dezamorsat bomba şi o vom distruge", a adăugat comandantul.
 
Poliţia a precizat luni că şansele de a-l găsi pe suspectul în cazul atentatului de săptămâna trecută sunt tot mai slabe, adăugând că nu se ştie dacă acesta se mai află în Thailanda.
 
Autorităţile thailandeze au oferit o recompensă de 84.000 de dolari pentru informaţii despre autorul sau autorii atacului cu bombă care a vizat un templu hindus lunea trecută, omorând 20 de persoane şi rănind alte 130.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările