Patru bărbaţi suspectaţi că au violat şi omorât o tânără au fost ucişi de Poliţie în India. Reacţia comunităţii VIDEO

Patru bărbaţi suspectaţi că au violat şi omorât o tânără au fost ucişi de Poliţie în India. Reacţia comunităţii VIDEO

Cei patru suspecţi de viol au fost ucişi de Poliţie când încercau să fugă FOTO Twitter

Patru bărbaţi suspectaţi că au violat şi ucis o femeie veterinar în vârstă de 27 de ani au fost împuşcaţi mortal de poliţiştii din India, în timpul unei acţiuni de reconstituire.

Cei patru bărbaţi care se aflau în custodia Poliţiei au fost duşi la locul crimei vineri dimineaţă, când au încercat să fure armele forţelor de ordine şi să fugă. 
 
„Aceştia au încercat să sustragă arma paznicilor, dar au fost ucişi", a declarat comisarul adjunct al poliţiei din Hyderabad. În urma incidentului au fost răniţi şi doi poliţişti.
 
Oamenii au împânzit locul crimei cu petale de trandafiri FOTO Twitter 
 
După vestea morţii suspecţilor, mama femeii ucise a declarat pentru BBC că s-a făcut dreptate. Vecinii au sărbătorit cu artificii, iar aproximativ 2.000 de oameni s-au strâns la locul crimei, aruncând cu petale de trandafiri spre poliţişti, oferindu-le dulciuri şi lăudând gestul lor. 
„Nici nu pot să exprim în cuvinte. Simt bucurie şi durere, în acelaşi timp, pentru că fiica mea nu se va mai întoarce niciodată acasă. Dar sufletul ei se odihneşte în pace acum. Nu m-am gândit că o să ni se facă dreptate. Nicio fată nu ar trebui să treacă prin ce a trecut a mea“, a declarat mama care cere pedepse mai dure pentru violuri şi agresiuni sexuale. „Bărbaţilor ar trebui să le fie teamă până să şi privească o femeie“, a adăugat ea. 
 
Resturile carbonizate ale victimei în vârstă de 27 de ani au fost descoperite joia trecută. Ea a plecat miercuri seară, la ora 18.00, cu motocicleta, la o programare la medic. Pe drum, însă, a făcut pană şi şi-a anunţat familia că un şofer s-a oferit să o ajute. Apoi, însă, a fost de negăsit până a doua zi, când resturile arse i-au fost descoperite sub un pod. În timpul anchetei, trei poliţişti au fost suspendaţi după ce familia a acuzat că nu au acţionat suficient de repede după ce a fost anunţată dispariţia femeii.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: