O fetiţă de 2 ani, căzută de la etajul 12, a fost prinsă în braţe de un trecător - VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nguyen Ngoc Manh
Nguyen Ngoc Manh

Un curier Vietnam din a salvat o fetiţă după ce aceasta a căzut de la etajul 12 al blocului în care locuia. Copilul este în afara oricărui pericol.

Nguyen Ngoc Manh, un curier din Hanoi, capitala Vietnamului, se afla în faţa blocului pentru a face o livrare, când a văzut fetiţa de 2 ani atârnată de balconul unuia dintre apartamentele de la etajul 12, scrie The Independent.

„Am fugit din maşină imediat şi m-am căţărat pe clădirea din apropiere. M-am urcat pe un acoperiş înalt de doi metri pentru a găsi poziţia cea mai potrivită pentru a o salva pe fată. Am încercat să îmi întind mâna cât de mult posibil ca să o pot prinde dacă ar fi căzut”, a spus el.

Fetiţa a căzut chiar în braţele bărbatului– „Totul s-a întâmplat într-un minut. Nici nu ştiu cum m-am căţărat pe acel acoperiş atât de repede. Nu mi-a venit să cred că i-am salvat viaţa”, a spus Nguyen.

Fetiţa a suferit o fractură la o mână şi la un picior, însă este în afara oricărui pericol.

Deşi s-a ales cu o entorsă, Nguyen a devenit erou în ţara sa.  Telefonul său sună încontinuu, iar pe reţelele sociale a strâns mii de noi urmăritori.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite