Mii de oameni s-au înghesuit în centrele de vaccinare din Manila, înainte ca regiunea să intre în carantină VIDEO

Mii de
oameni s-au înghesuit în centrele de vaccinare din Manila, înainte ca regiunea să intre în
carantină VIDEO

Doar 10,3 milioane de oameni, sau 9,3% din populaţia de 110 milioane din Filipine, au fost vaccinaţi cu schema completă. Guvernul are în vedere imunizarea a până la 70 de milioane de oameni în acest an.

Mii de oameni s-au prezentat la centrele de vaccinare anti-Covid din Manila, în speranţa că vor fi vaccinaţi înainte ca oraşul capitală a Filipine să intre din nou în carantină timp de două săptămâni, transmite Reuters.

Ştiri pe aceeaşi temă

Fotografiile de pe reţelele sociale arătau oameni înghesuindu-se să fie primii la rând la centrele de vaccinare, ceea ce a determinat poliţia să intervină pentru a aplica măsurile de distanţare socială. 

Doar 10,3 milioane de oameni, sau 9,3% din populaţia de 110 milioane din Filipine, au fost vaccinaţi cu schema completă. Guvernul are în vedere imunizarea a până la 70 de milioane de oameni în acest an, scrie Digi24. 

 

 

 

 

Restricţiile de mişcare vor fi reimpuse, joi noapte, şi în provinciile ce înconjoară zona metropolitană Manila, unde sunt 16 oraşe care găzduiesc 13 milioane de oameni. Decizia vine pentru a încetini răspândirea variantei Delta, care este foarte contagioasă.

Provincia Laguna şi oraşele Iloilo şi Cagayan de Oro din centrul şi sudul Filipine vor fi de asemenea în carantină, a precizat purtătorul de cuvânt al preşedinţiei, Harry Roque. Facilităţile sanitare sunt copleşite.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările