Kim Jong-un şi-a trimis oamenii să recruteze tinere care să se se ocupe de distracţie sa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liderul nord-coreean Kim Jong-un, înconjurat de femei FOTO AFP
Liderul nord-coreean Kim Jong-un, înconjurat de femei FOTO AFP

Dictatorul nord-coreean Kim Jong-un a restaurat o veche tradiţie ce datează de pe vremea bunicului său. El şi-a trimis oamenii său recruteze cele mai frumoase cântăreţe, dansatoare sau chelneriţe din Coreea de Nord care să se ocupe special de distracţia liderului suprem.

După moartea tatălui său, Kim Jon-il, în 2011, tânărul Kim Jong-un a cerut ca acest grup să fie desfiinţat, pentrcu că nu avea încredere în nimeni. Mai mult el a ordonat anchete peste anchete, spune un expert japonez în Coreea de Nord, citat de „The Telegraph“.

Tinerele din anturajul tatălui său ştiau foarte multe secrete, de aceea au fost obligate să semneze înţelegeri de confidenţialitate înainte să fie trimise înapoi în localităţile de baştină. Au primit şi bani – echivalentul a 4.000 de dolari, o sumă imensă pentru Coreea de Nord,  şi aparate electrocasnice. 

Femeile care au fost angajate în regimul lui Kim Jong Il ca menajere au primit jumătate din această sumă. Anchetele s-au încheiat, la fel şi perioada oficială de doliu de trei ani, prin urmare liderul de la Phenian a decis că este timpul să reia tradiţia bunicului Kim Il Sung preşedintele etern şi tatălui său. 

Tinerele care vor face parte din noua suită a lui Kim Jong Un trebuie să fie de încredere, să manifeste loialitate absolută şi nu în ultimul rând, să fie frumoase. Cele mai drăguţe fetele au fost angajate să fie cântăreţe şi dansatoare pentru anturajul liderului nord-coreean, dar cele mai frumoase dintre ele au fost obligate să devină concubine ale reprezentanţilor elitei politice de al Phenian. 

Fetele au 13-14 ani iar funcţionarii care le recrutează le spun părinţilor că vor lucra într-o misiune guvernamentală pentru a-l servi pe liderul suprem. Aşa cum se întâmplă în societatea nord-coreeană, părinţii nu au absolut niciun cuvânt de spus, chiar dacă suspectează ce urmează să se întâmple cu fiicele lor. 

Tinerele locuiesc chiar în reşedinţa prezidenţială şi sunt disponibile oricând le este solicitată prezenţa. Multe dintre ele sunt ”pensionate” la 20 de ani şi măritate forţat cu ofiţeri care îşi caută soţii. Aceste lucruri se întâmplă deja de trei generaţii în familia prezidenţială şi demonstrează puterea pe care o are preşedintele asupra poporului său.

În lume



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite