Kim Jong-un ar fi căsătorit de trei ani şi ar avea şi un copil

Kim Jong-un ar fi căsătorit de trei ani şi ar avea şi un copil

FOTO: Huffington Post| Kim Jong-un şi soţia sa auparticipat la inaugurarea unui parc de distracţii

Liderul Coreei de Nord, Kim Jong-un, şi soţia sa, Ri Sol-Ju, au fost fotografiaţi împreună la inaugurarea unui parc de distracţii tematic din capitala Phenian.  Ultimele dezvăluiri din presa coreeană susţin că tânărul lider ar fi căsătorit de trei ani şi că ar avea deja un fiu.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un analist citat de publicaţia South Korean Korea Times susţine că precedentul lider al Coreei de Nord, Kim Jong-Il, a ales-o pe Ri Sol-Ju ca soţie pentru fiul său, la începutul anului 2008. Nu se ştie cu exactitate când anume a început relaţia lor sau când s-au căsătorit, însă Ri ar fi fost instruită timp de şase luni, pentru a fi o Primă Doamnă şi o consoartă bună.

Soţia liderului coreean s-a născut în 1989 în nord-estul Republicii Populare Democrate Coreene, a absolvit universitatea Kim Ir-sen din Phenian şi a studiat muzica în China. În ultimele săptămâni, Kim Jong-un a fost în atenţia presei internaţionale, după ce a apărut însoţit la diverse evenimente de o tânără necunoscută. La vremea respectivă, s-a speculat că „misterioasa femeie“ ar fi sora mai mica a liderului sau partenera acestuia.

Ri Sol-Ju a fost văzută pentru prima dată la cea de-a 18-a comemorarea a liderului Kim II Sung, bunicul lui Kim Jong-un, şi a atras atenţia prin ţinuta elegantă şi prin coafura occidentală. Ea l-a însoţit pe Kim Jong-un şi la spectacolul cu personaje Disney de la teatrul Phenian.

Imaginile recente cu cei doi într-un parc de distracţii au alimentat speculaţiile cu privire la relaxarea abordării în relaţiile internaţionale.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: