Un copil de cinci ani a fost ţinut luni întregi într-o cuşcă pentru pisici, înainte de a fi torturat şi ucis chiar de părinţii săi. „Era foarte obraznic cu mine“

Un copil de cinci ani a fost ţinut luni întregi într-o cuşcă pentru pisici, înainte de a fi torturat şi ucis chiar de părinţii săi. „Era foarte obraznic cu mine“

FOTO Arhivă

O instanţă din Singapore a prezentat fotografii cu o cuşcă pentru pisici în care a fost ţinut un băieţel de cinci ani de către părinţi, înainte de a-l ucide cu apă clocotită.

Ştiri pe aceeaşi temă

Azlin Arujunah şi Ridzuan Mega Abdul Rahman, ambii în vârstă de 27 de ani, sunt acuzaţi că au turnat apă clocotită peste fiul lor, la domiciliul lor din sudul oraşului-stat. Anchetatorii au spus cum băieţelul a fost ţinut luni de zile în cuşca pentru pisici şi torturat cu lingura fierbinte, după care a fost ucis, potrivit digi24.ro. În urma examenului medico-legal, s-a stabilit că băieţelul a murit din cauza loviturile primite în cap şi a arsurilor provocate de apa fierbinte.
 
În faţa instanţei, mama, Azlin, s-a apărat spunând că nu a intenţionat să-şi omoare copilul. „Cum aş putea să omor un copil? Uitaţi-vă cât de mică sunt”, a spus femeia.
 
Într-o altă declaraţie, ea a spus: „Nu am vrut să torn apă fierbinte pe el, dar era foarte obraznic cu mine.” Femeia le-a spus poliţiştilor care s-au ocupat de caz că „doar a vrut să-i dea o lecţie”.
 
Potrivit Straits Times, în aceeaşi declaraţie femeia a spus: „Dacă aş fi avut intenţia să-l omor, i-aş fi ucis şi ceilalţi copii ai mei. Dar toţi ceilalţi copii sunt în siguranţă şi nu au luat bătaie de la mine. Ca mamă, nu aş avea inima să-mi ucid propriul copil.”
 
Cuşca în care a fost ţinut copilul înainte de a fi ucis FOTO Straits Times
 
Imagini cu rănile cumplite suferite de băiat au fost arătate în timpul procesului. Potrivit criminaliştilor, copilul ar fi fost supus unor chinuri teribile în ultimele luni de viaţă. Părinţii, însă, spun că nu se consideră vinovaţi de crimă.


Azlin Arujunah şi Ridzuan Mega Abdul Rahman

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: