Dubai: Un tată şi-a lăsat fiica să moară înecată pentru că nu voia să fie atinsă de salvamar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un bărbat a împiedicat salvamarii să-i salveze fata de la înec pentru că nu voia să o atingă un străin FOTO dubai-travel.ae
Un bărbat a împiedicat salvamarii să-i salveze fata de la înec pentru că nu voia să o atingă un străin FOTO dubai-travel.ae

Un bărbat a oprit salvamarii care se duceau să-i salveze fiica de la înec pentru că, a spus el, prefera să o vadă moartă decât să fie atinsă de un străin. Fata de 20 de ani a murit înecată. Incidentul a avut loc pe o plajă din Dubai.

Un bărbat a împiedicat salvamarii să-i salveze fata de la înec pentru că nu voia să o atingă un străin. Întâmplarea nefericită a avut loc pe o plajă din Dubai. „Este unul dintre incidentele pe care nu pot să le uit. M-a şocat, pe mine şi pe ceilalţi implicaţi în acest caz“, a declarat locotenent-colonelul Ahmed Burqibah, directorul adjunct al Departamentului de Căutare şi Salvare al Poliţiei din Dubai.

Tatăl asiatic şi-a adus soţia şi copiii la plajă pentru distracţie. Copiii înotau când, dintr-odată, fata de 20 de ani a început să se înece şi să strige după ajutor. Doi salvamari erau pe plajă şi s-au grăbit să ajute fata. Totuşi, a existat un obstacol care i-a împiedicat să ajungă la fată şi să o salveze. Acest obstacol a fost credinţa unui asiatic care a considerat că dacă bărbaţii salvamari îi ating fata, o vor dezonora. Acest lucru l-a costat viaţa fiicei sale“, povesteşte Ahmed Burqibah.

Burqibah a adăugat pentru „Emirates 24/7 News“ că tatăl nu a vrut ca salvamarii să-i atingă fata pentru că erau străini. „Tatăl este un bărbat înalt, puternic. A început să tragă de salvamari şi să-i împiedice să sară în ajutorul fetei. A devenit violent cu ei. Le-a spus că preferă ca fiica lui să moară decât să fie atinsă de un străin“, adaugă oficialul.

Poliţistul a subliniat faptul că întârzierea şi lupta cu tatăl au însemnat moartea fiicei care s-a înecat. „Din nefericire, a murit într-un moment în care avea şanse la viaţă, mai ales că salvamarii erau aproape de ea şi puteau s-o scoată din apă“, spune Burqibah.

Tatăl a fost arestat de poliţia din Dubai pentru că a împiedicat echipa de salvare să-i salveze fiica şi să-şi facă treaba, conchide „Emirates 24/7 News“.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite