Doi pasageri de pe vasul de croazieră Diamond Princess, unde s-au îmbolnăvit şi doi români, au murit

Doi pasageri de pe vasul de croazieră Diamond Princess, unde s-au îmbolnăvit şi doi români, au murit

Vasul de croazieră se afla în carantină din 4 februarie FOTO EPA-EFE

Japonezii au anunţat faptul că doi dintre pasagerii vasului de croazieră Diamond Princess au decedat din cauza noului coronavirus.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cele două victime erau bătrâni trecuţi de 80 de ani, iar autorităţile nu au anunţat naţionalitatea lor.

Vasul de croazieră Diamond Princess se află în carantină de pe 4 februarie, iar pasageri tocmai primiseră permisiunea să părăsească vasul.

 624 de cazuri de infecţii cu coronavirus au fost depistate pe Diamond Princess dintr-un total de 3.700 de persoane. Printre aceste persoane infectate, sunt şi doi români. 

MAE a anunţat faptul că a fost depistat şi un al doilea caz de coronavirus la un român:

„Ambasada României la Tokyo a fost notificată de către MAE nipon cu privire la confirmarea unui al doilea caz de infectare cu coronavirus a unui cetăţean român, membru al echipajului de pe vasul de croazieră Diamond Princess. Misiunea diplomatică este în contact cu cetăţeanul român care a fost transferat la o unitate medicală din Tokyo, care a transmis misiunii diplomatice în cursul zilei de astăzi, 19 februarie, că se simte bine şi nu manifestă simptome”, a comunicat MAE

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: