Dictatorul nord-coreean Kim Jong-un ar fi devenit tată pentru a treia oară

Dictatorul nord-coreean Kim Jong-un ar fi devenit tată pentru a treia oară

Liderul nord-coreean Kim Jong-un

Dictatorul nord-coreean Kim Jong-un ar fi devenit tată pentru a treia oară, scrie portalul australian news.com.au, după ce presupusa soţie a acestuia a dispărut din public timp de mai multe luni.

Prima-doamnă Ri Sol-Ju ar fi născut în februarie, au declarat politicieni informaţi de serviciile naţionale de spionaj de la Seul, citaţi de Yonhap.
 
Ri a dispărut pentru o perioadă lungă de timp anul trecut, alimentând speculaţiile că ar fi însărcinată.
 
 Potrivit serviciilor de informaţii sud-coreene, Ri s-a căsătorit cu Kim în 2009 şi a născut primul copil în anul următor. În 2013, ea ar fi născut al doilea copil.
 
Ea a apărut în public alături de soţul ei abia în 2012, la scurt timp după ce acesta a preluat puterea în ţară, în decembrie 2011.
 
Kim Jong-un este a treia generaţie a dinastiei de la purte din Coreea de Nord, dar nu se ştiu prea multe despre familia sa. Nici măcar vârsta exactă a actualului lider sau cea a familiei sale nu sunt cunoscute. În consecinţă, o mare parte din informaţii vine de la serviciile secrete de la Seul sau sunt speculaţii.
 
Fostul star NBA Dennis Rodman, care a mers la Phenian în 2013, a fost singura sursă de informaţii despre al doilea copil al cuplului – o fetiţă pe nume Ju-Ae.
 
Spunând că a ţinut-o pe fiica lui Kim în braţe, Rodman l-a descris pe liderul nord-coreean drept un “tată bun” care are “o familie bună”.
 
Serviciile de informaţii de la Seul au descris-o pe Ri ca provenind dintr-o familie obişnuită. Tatăl ei ar fi profesor, iar mama medic. Ea a vizitat Coreea de Sud în 2005, ca majjoretă pentru echipa ţării sale la Campionatele de Atletism din Asia.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: