Cum a fost găsit magicianul indian dispărut într-un râu, după ce a încercat să facă un truc inspirat de Houdini

Cum a fost găsit
magicianul indian dispărut într-un râu, după ce a încercat să facă un truc inspirat de Houdini

FOTO AFP

Poliţia indiană a recuperat trupul neînsufleţit al magicianului care s-a înecat într-un râu, în timp ce încerca să recreeze un truc în stilul lui Houdini, potrivit The Guardian.

Ştiri pe aceeaşi temă

Chanchai Lahiri, în vârstă de 42 de ani, cunoscut după numele său de scenă Mandrake, a dispărut, duminică, după ce un feribot l-a dus spre cea mai lată porţiune a râului Hooghly din Kolkata, în jurul amiezii. Acolo el a fost coborât în apă cu o macara, magicianul fiind legat cu lanţuri şi lacăte de mâini şi de picioare şi închis într-o cuşcă mică încuiată.

„Dacă o voi deschide, va fi magie, dar dacă nu voi reuşi, va fi o tragedie“, i-a spus el mulţimii de oameni care se adunaseră să urmărească trucul.

Familia şi spectatorii au aştepat ca Lahiri să iasă la suprafaţă, dar magicianul nu a apărut.

Trupul neînsufleţit al lui Mandrake, cu mâinile şi picioarele încă legate cu lanţuri, a fost descoperit pe un mal, la aproximativ 1 kilometru de locul în care bărbatul a încercat trucul de magie.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: