Coreea de Sud va impune restricţii drastice la Seul după un număr-record de infecţii zilnice

Coreea de Sud va impune restricţii drastice la Seul după un număr-record de infecţii zilnice

Testare pentru Covid-19 Coreea de Sud FOTO EPA-EFE

Guvernul sud-coreean va impune la Seul cele mai drastice restricţii pe care le-a cunoscut capitala de la începutul pandemiei pe fondul  creşterii numărului de cazuri şi faptului că vaccinarea se desfăşoară într-un ritm foarte lent din cauza lipsei de doze.

Ştiri pe aceeaşi temă

Guvernul a anunţat vineri un record de 1.316 noi cazuri. de infectare, majoritatea  înregistrate la Seul şi împrejurimi, o zonă în care locuieşte aproape jumătate din populaţia ţării.
 
 Au fost identificate focare de infectare cu coronavirus în şcoli, birouri, centre comerciale, ele mai multe dintre noile cazuri sunt în rândul persoanelor cu vârste cuprinse între 20 şi 40 de ani, din care majoritatea nu sunt încă eligibile pentru vaccinare, potrivit autorităţilor sanitare, potrivit Agerpres care citează AFP.
 
.Noile restricţii, care vor intra în vigoare luni pentru două săptămâni, vor interzice reuniunile cu mai mult de două persoane după ora 18:00. Şcolile precum şi barurile şi cluburile de noapte vor fi închise.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările