China restricţionează deplasările în străinătate pentru cetăţenii săi din cauza creşterii numărului de cazuri COVID-19

China restricţionează deplasările în străinătate pentru cetăţenii săi din cauza creşterii numărului de cazuri COVID-19

China a raportat miercuri 71 de noi cazuri de infecţii cu SARS-CoV-2, cel mai mare număr de contaminări de origine locală din ianuarie. FOTO: unsplash.ro

China a înăsprit restricţiile de călătorie în străinătate pentru cetăţenii săi din cauza creşterii numărului de cazuri de Covid-19, provocată de varianta Delta.

Ştiri pe aceeaşi temă

Luna trecută la Nankin (estul Chinei) au fost descoperite noi cazuri de Covid-19, iar acest focar s-a propagat rapid şi în prezent afectează 18 provincii, scrie Agerpres.

Pentru a evita contaminări suplimentare, China „va sista eliberarea de paşapoarte şi a altor documente" necesare pentru deplasarea în străinătate, a declarat unul dintre responsabilii Biroului de imigrări, Liu Haitao, subliniind totodată că aceasta este o măsură temporară.

Măsură se aplică exclusiv cetăţenilor chinezi, „cu excepţia unor motive de maximă urgenţă" ce nu suportă amânare, a precizat el.

China a raportat miercuri 71 de noi cazuri de infecţii cu SARS-CoV-2, cel mai mare număr de contaminări de origine locală din ianuarie.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările