China. Oficiali ai partidului, trimişi să stea cu nevestele uigurilor închişi

China. Oficiali ai partidului, trimişi să stea cu nevestele uigurilor închişi

Arhivă

FoxNews relatează faptul că oficiali ai partidului comunist chinez sunt trimişi de către guvern pentru a sta cu nevestele uigurilor ai căror soţi se află în aşa-zisele „centre educaţionale“.

Ştiri pe aceeaşi temă

Politrucii sunt numiţi de către autorităţi ”rude”, deşi nu au nicio legătură de rudenie cu respectivele familii. Aceştia petrec o perioadă de timp cu familiile celor care se află în ”centrele educaţionale”, ajungându-se chiar la situaţii revoltătoare în care aceştia dorm cu soţiile uigurilor în acelaşi pat, scrie Fox News


”Este revoltător. Este greu de imaginat o formă mai intimă de violenţă politică. Statele Unite ar trebui să reacţioneze”, a precizat Jackie Speier, reporter Fox News.
 
Minoritatea musulmană uigură este supusă unor presiuni imense din partea autorităţilor chineze care încearcă să prevină o eventuală disidenţă în regiune. 
 
China a luat mai multe măsuri de represalii printre care şi inducerea ideologiei partidului comunist chinez în rândul populaţiei.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările