Ce a făcut liderul nord-coreean Kim Jong-un în lunile când a dispărut din viaţa publică

Ce a făcut liderul nord-coreean Kim Jong-un în lunile când a dispărut din viaţa publică

Foto AFP PHOTO/KCNA VIA KNS

Liderul nord-coreean Kim Jong-un a fost ocupat cu jurizarea mai multor proiecte naţionale în timpul lunilor în care a dispărut din atenţia publică şi a fost presupus bolnav, relatează Business Insider, citat de NK News, un site american specializat în ştiri din Coreea de Nord.

Ştiri pe aceeaşi temă

Între lunile ianuarie şi mai ale acestui an Kim Jong-un n-a mai fost văzut în public, mai mulţi experţi speculând că este bolnav. 

Potrivit unei analize NK News, absenţele liderului nord-coreean au coincis cu datele unor proiecte privind design-urile unor mărci de vin, vapoare de transport şi uniforme şcolare.

Aceste date au fost afişate la expoziţia de artă industrială de joi de la Phenian.

Reţeaua publică KCTV a difuzat imagini cu un afişaj în care apar cele 25 de zile în care Kim s-a ocupat cu „ghidarea” celor 110 de design-uri ale unor proiecte naţionale.
 
Cele mai multe date se află între lunile februarie şi mai, iar unele sunt din august.

În iunie, Kim Jong-un a apărut în public vizibil mai slab, după o absenţă de o lună.

În mai, liderul nord-coreean a supervizat crearea unor logo-uri asociate staţiunii Wonsan-Kalma.
În februarie s-a ocupat, de asemenea, de designuri de brand pentru un nou complex turistic de lângă oraşul nordic Samjiyon.

Imaginile de la expoziţia de artă industrială au arătat că Kim a supervizat crearea designurilor pentru mărci de vin, uniforme şcolare, troleibuze, autobuze supraetajate şi o navă de transport de 12.000 de tone.

Kim a luat cel puţin şapte pauze de cel puţin două săptămâni în 2021, potrivit NK News. De asemenea, el a dispărut din public perioade lungi de timp în 2020.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările