Ce a făcut liderul nord-coreean Kim Jong-un în lunile când a dispărut din viaţa publică

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto AFP PHOTO/KCNA VIA KNS
Foto AFP PHOTO/KCNA VIA KNS

Liderul nord-coreean Kim Jong-un a fost ocupat cu jurizarea mai multor proiecte naţionale în timpul lunilor în care a dispărut din atenţia publică şi a fost presupus bolnav, relatează Business Insider, citat de NK News, un site american specializat în ştiri din Coreea de Nord.

Între lunile ianuarie şi mai ale acestui an Kim Jong-un n-a mai fost văzut în public, mai mulţi experţi speculând că este bolnav. 

Potrivit unei analize NK News, absenţele liderului nord-coreean au coincis cu datele unor proiecte privind design-urile unor mărci de vin, vapoare de transport şi uniforme şcolare.

Aceste date au fost afişate la expoziţia de artă industrială de joi de la Phenian.

Reţeaua publică KCTV a difuzat imagini cu un afişaj în care apar cele 25 de zile în care Kim s-a ocupat cu „ghidarea” celor 110 de design-uri ale unor proiecte naţionale.

 

Cele mai multe date se află între lunile februarie şi mai, iar unele sunt din august.

În iunie, Kim Jong-un a apărut în public vizibil mai slab, după o absenţă de o lună.

În mai, liderul nord-coreean a supervizat crearea unor logo-uri asociate staţiunii Wonsan-Kalma.

În februarie s-a ocupat, de asemenea, de designuri de brand pentru un nou complex turistic de lângă oraşul nordic Samjiyon.

Imaginile de la expoziţia de artă industrială au arătat că Kim a supervizat crearea designurilor pentru mărci de vin, uniforme şcolare, troleibuze, autobuze supraetajate şi o navă de transport de 12.000 de tone.

Kim a luat cel puţin şapte pauze de cel puţin două săptămâni în 2021, potrivit NK News. De asemenea, el a dispărut din public perioade lungi de timp în 2020.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite