În Indonezia, Thailanda şi Vietnam e 1 ianuarie 2012. Vietnamezii întâmpina Noul An cu expoziţii de flori

În Indonezia, Thailanda şi Vietnam e 1 ianuarie 2012. Vietnamezii întâmpina Noul An cu expoziţii de flori

Spectacolul de artificii de Revelion

Indonezia, Thailanda şi Vietnam sunt următoarele ţări în care a sosit 2012, cu petreceri fastuoase şi artificii. Anul nou a venit la ora 19.00, ora României, chiar dacă o parte a insulelor din arhipelagul indonezian intraseră deja în 2012 cu o oră în urmă. 

Ştiri pe aceeaşi temă

CITEŞTE ŞI:

VIDEO Japonezii au intrat în 2012, încercând să dea uitării necazurile lui 2011

VIDEO Australienii au întâmpinat 2012 cu un uriaș spectacol de artificii

VIDEO China, Malaezia, Singapore şi Filipine au păşit în 2012. Încă 23 de zile până vor intra în Anul Dragonului


În Jakarta, Indonezia, autorităţile au considerat că este nevoie de prezenţa a mii de poliţişti pe străzi pentru menţinerea ordinii, iar în Vietnam este al doilea an în care autorităţile au organizat evenimente festive în capitală. De Anul Nou, thailandezii au instituit bătaia cu apă - se stropesc unii pe alţii şi udă drumurile şi străzile.

Anul acesta va fi marcat în marile oraşe de expoziţii de flori. Vietnamezii sărbătoresc intrarea în noul an în luna februarie, după calendarul propriu, dată ce coincide uneori cu anul nou chinezesc. De la sărbătoarea de Revelion nu lipsesc pocnitorile şi gongurile cu care îşi iau rămas bun de la anul trecut şi îi urează celui nou bun venit.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările