12 luni negre pentru lumea aviaţiei - toate accidentele aviatice comerciale

12 luni negre pentru lumea aviaţiei - toate accidentele aviatice comerciale

Avionul TransAsia care a fost implicat în accident

Un zbor TransAsia s-a prăbuşit astăzi, 4 februarie 2015, în râul Keelung din Taiwan, la scurt timp după decolare. Ultimele 12 luni au fost marcate de numeroase incidente aviatice. Am pregătit un grafic care le cuprinde pe toate.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un avion operat de compania taiwaneză TransAsia Airways s-a prăbuşit într-un râu din Taipei. La bordul avionului se aflau 50 de persoane. Până acum, autorităţile au confirmat 12 decese şi mai multe zeci de persoane rănite.

Avionul avea la bord 58 de persoane, dintre care 53 de pasageri şi cinci membri ai echipajului, potrivit BBC. Dintre pasageri, 31 sunt turişti din China continentală, care cel mai probabil se întorceau acasă, întrucât multe persoane vin în Taiwan prin insulele Kinmen.
 
În ultimele 12 luni, două avioane ale Malaysia Airlines au fost implicate în incidente aviatice, dar şi zboruri AirAsia, Nepal Airlines sau TransAsia. Mai jos aveţi un timeline cronologic cu incidentele aviatice din 2014 şi 2015. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: