FOTO Cheloo către Paolo Lagana, concurentul homosexual: „Eu dispreţuiesc tot ceea ce eşti şi ce simţi“, în prima gală live „X Factor“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Prima seară a galelor live a adus în faţa
spectatorilor şi telespectatorilor reprezentaţii dintre cele mai diverse FOTO
Facebook
Prima seară a galelor live a adus în faţa spectatorilor şi telespectatorilor reprezentaţii dintre cele mai diverse FOTO Facebook

Prima gală live a show-ului „X Factor“ a pus în scenă reprezentaţii demne de invidiat. Emoţiile s-au făcut simţite pentru fiecare dintre concurenţi, iar cei trei componenţi ai juriului au trebuit să sacrifice câte un membru al echipei. Cheloo, în stilul consacrat, i-a adus un reproş nu prea politicos lui Paolo Lagana, concurentul Deliei, în ceea ce priveşte orientarea sa sexuală.

Dumitru Botnaru, din echipa Deliei, a fost cel care a deschis marele bal al primei seri în care care emisiunea „X Factor“ poate să fie văzută în direct. „Livin’ La Vida Loca“ a fost alegerea tânărului care a încins platoul emisiunii alături de dansatori. Acesta a fost susţinut şi de Ozana Barabancea.

„Când a intrat pe scenă a crezut că era un ospătar la deces şi s-a dezbrăcat“, a glumit Cheloo pe seama performanţei moldoveanului. Schimbarea de look a concurentului a fost apreciată de Delia, aceasta i-a spus că „este un Tarzan şi mai atrăgător“.

Oana Muntean, cea de-a doua concurentă, a revenit la audiţiile live cu o promisiune împlinită: aceea de a slăbi. Dacă Cheloo i-a spus că 30 de kilograme ar fi ideal, aceasta aproape că a reuşit acest lucru slăbind 20 de kilograme prin sport.

Melodia pe care Oana a ales-o a fost „Unfaithful“, din repertoriul celebrei Rihanna. „Chiar dacă eşti în echipa adversă, se vede că meriţi să fii aici, eşti o vedetă“. „A fost un moment puternic, cântă tare la volum, exact cum ai făcut acum. Bravo“, a apreciat antrenoarea ei, Delia.

x factor foto facebook

FOTO Facebook

Delia l-a aruncat în luptă şi pe Florin Ristei, cunoscut pentru hit-ul din copilărie „Dana“, care a cântat piesa lui Bruno Mars, „Locked Out of Heaven“, ca mai apoi să intre în scenă rockerul Alex Maţaev cu piesa „Impossible“. „Apreciez că ai învăţat limba română şi ne putem înţelege“, i-a spus Cheloo. „Nu ştiam că Orlando Bloom s-a înscris la noi în concurs“, a glumit şi Bittman.

„Eu dispreţuiesc tot ceea ce eşti şi ce simţi“

Paolo Lagana, concurentul din echipa Deliei care a recunoscut că este homosexual, a mărturisit că viaţa lui s-a schimbat odată cu acest concurs, mai ales pentru că tatăl său, care l-a părăsit la vârsta de opt ani, i-a scris un mesaj în semn de apreciere pentru munca sa. Piesa pe care Paolo a ales-o a fost „Paparazzi“, a controversatei Lady Gaga. De altfel, concurentul s-a aliniat stilului artistei şi a purtat fustă şi pantofi cu toc, dar şi un machiaj. Momentul nu a fost bine primit de Cheloo, care a întors scaunul cu spatele la concurent. La finalul reprezentaţiei, Paolo şi-a arătat un costum mulat pe care erau picţati muşchii umani. „Eu dispreţuiesc tot ceea ce eşti şi ce simţi, iar ţara asta te va trimite acasă“, i-a spus Cheloo. Delia, pe de altă parte, i-a mărturisit că a avut curaj şi că este un adevărat artist care face spectacol.

image

Paolo Lagana FOTO Antena 1

Duelul din echipa Deliei

În timp ce telespectatorii au putut să voteze pentru concurentul favorit, pe scena „X Factor“ au intrat băieţii de la Paraziţii care au încins atmosfera cu piesa „Din colţul Blocului“. După perioada voturilor, primul salvat a fost Florin Ristei. Acesta a fost urmat de Alex Maţaev şi de Paolo Lagana. La final au rămas Dumitru Botnaru şi Oana Muntean, care au intrat la duel. Oana a cântat din tot sufletul piesa „If You Could See Me Now“, a celor de la The Script, dedicată tatălui său, iar aceasta a fost cartea câştigătoare pentru ea. Delia a ales-o să meargă mai departe în concurs. Dumitru Botnaru a părăsit concursul în această etapă.

„Grădiniţa“ lui Dan Bittman

Ana Maria Mihăieş a fost cea care a început reprezentaţiile categoriei 14-20 de ani, coordonată de Dan Bittman. Tânăra a ales piesa „Memories“, a lui Nicole Cherry. Ruxandra Tomulesei, mândria micuţului oraş Hârlău, a urmat în show cu piesa „Hurt“, a Christinei Aguilera. Bogdan Bratiş, singurul băiat din echipa lui Bittman, a cântat piesa „This Love“, de la Maroon 5, acompaniindu-se singur la pian. Mădălina Lefter a interpretat piesa „Listen“, care aparţine celebrei Beyonce, momentul petrecându-se în aceeaşi zi în care mama ei s-a pregătit să nască. „Această fată este un pericol, poate să câştige concursul în 2013“, a declarat Cheloo. Florena Ticu Şandro, concurenta care deţine unul dintre cele mai interesante timbre vocale, după cum spune Dan Bittman, şi ultima din echipa acestuia, a cântat „Girl on Fire“, de la Alicia Keys.

Ruxandra Tomulesei, prima eliminată din echipa lui Dan Bittman

Pentru a doua oară, Paraziţii au urcat pe scena concursului pentru a da telespectatorilor timp de gândirea asupra alegerii celor mai buni concurenţi din echipa lui Bittman. Raperii au interpretat piesa „Toate-s la fel“, ridicându-i în picioare până şi pe ceilalţi doi componenţi ai juriului.

Prima concurentă care a mers mai departea a fost Florena Ticu Şandro, urmată de Mădălina Lefter şi de singurul băiar din echipă, Bogdan Bratiş, iar Ana Maria Mihăieş şi Ruxandra Tomulesei au intrat la duel. Ana Maria a interpretat piesa „Rolling In the Deep“, iar Ruxandra a cântat piesa „Euphoria“. Cu toate că ambele fete au dat tot cea aveau mai bun, Dan Bittman a ales-o doar pe Ana Maria Mihăieş să meargă mai departe.

Grupurile lui Cheloo

Quattro, grupul care a intrat sub aripa protectoare a lui Cheloo fără voia acestuia, a pornit tura formaţiilor coordonate de raper cu piesa „Candyman“. Apoi au urmat băieţii de la Caminu’ 16 cu melodia „2 Princess“. „Teroarea are farmecul ei, apreciez efortul pe care l-aţi făcut“, le-a mărturisit Cheloo. Double X, trupa care a ajuns cu norc în această fază a show-ului, au cântat piesa „Doo-Wop“ cu o energie demnă de invidiat. November a venit în faţa mentorului acestora cu piesa „Bonnie & Clyde“. „Mi-ar plăcea să văd mai multă comunicare între voi“, le-a spus Delia. Trupa Bruiaj, pariul lui Cheloo pentru această ediţie, a ridicat în picioare publicul cu piesa „Jump Around“, chiar dacă unul dintre componenţi avea piciorul în ghips.

Până la ultimele decizii ale serii, Paraziţii au revenit pentru a treia ora pe scenă cu piesa „Arde“. Prima trupă salvată de voturile telespectatorilor a fost trupa Bruiaj, urmată de November şi de Double X. Astfel, la duel au intrat Căminu’ 16 şi Quattro, confruntare în urma căreia trupa Căminu’ 16 a mers mai departe, odată cu decizia radicală a lui Cheloo.

Galele live continuă şi săptămâna viitoare, însă emisiunea „X Factor“ se mută în ziua de vineri, moment în care postul Antena 1 aniversează 20 de ani de existenţă.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite