X Factor, episodul şapte: Horia Brenciu, în lacrimi după ce un concurent a cântat operă: „Eşti un om special cu voce incredibilă“ FOTO

X Factor, episodul şapte: Horia Brenciu, în lacrimi după ce un concurent a cântat operă: „Eşti un om special cu voce incredibilă“ FOTO

Horia Brenciu, emoţionat până la lacrimi de interpretarea unui sucevean FOTO Antena 1

X Factor 2015. În episodul şapte al show-ului X Factor de la Antena 1, Horia Brenciu a izbucnit în lacrimi după ce a auzit interpretarea unui sucevean a cărui aparenţă a indus în eroare juriul. Concurentul a cântat operă, deşi nu părea că poate stăpâni tehnicile vocale necesare. O altă concurentă a cântat pentru tatăl ei care suferă de Alzheimer, iar Delia i-a spus unei tinere de 16 ani că are adevăratul factor X.

O concurentă a cântat pentru tatăl ei care suferă de Alzheimer

Seara de vineri a fost una plină de emoţii la X Factor. Elena Ispas, o tânără de 27 de ani din Bucureşti, a reuşit să îi emoţioneze pe toţi cei prezenţi la audiţiile cu juriu. Elena nu are studii de canto, dar iubeşte muzica şi visează să facă din această pasiune o meserie. La audiţiile cu juriul a fost copleşită de emoţii atunci când şi-a spus povestea. Este foarte ataşată de tatăl ei, care însă nu a putut să vină să o susţină şi nici nu ştia că ea se află la X Factor. Mai mult decât atât, Elena spera ca atunci când părintele său va vedea momentul ei din show, acesta să fie lucid şi să o recunoască. Asta pentru că tatăl fetei suferă de Alzheimer.

„Mai are momente când mă recunoaşte şi mă strigă“, a spus Elena cu lacrimi în ochii la X Factor. Concurenta a mai povestit că este fata lui tata, că îl iubeşte nespus şi că este foarte ataşată de el pentru că în copilărie, deoarece mama muncea foarte mult, el a fost cel care a stat mai mult cu ea. Cu imaginea tatălui în minte, Elena a păşit pe scena X Factor pentru un moment foarte emoţionant. Membrii juriului au apreciat numărul ei şi au votat, în unanimitate, „Da“. „Pe mine m-ai surprins. N-am rămas deloc indiferent la prezenţa ta pe scenă“, i-a spus Ştefan Bănică Jr.

Elena Ispas FOTO Antena 1

Un tată pasionat de operă şi devotat fetiţelor lui

La fel de emoţionant a fost şi momentul pregătit de Sorin Ursan, un sucevean de 42 de ani a cărui prezenţă pe scenă nu anunţa nimic din ce avea să urmeze. Sorin a povestit la X Factor că cea mai mare bucurie a vieţii lui sunt cele două fetiţe ale sale, de care se ocupă îndeaproape. De opt ani soţia lui munceşte la Bucureşti, iar acasă vine doar în weekend-uri, astfel că micuţele petrec aproape tot timpul lor cu tatăl. Sorin a mai adăugat că una dintre copile s-a născut cu parapareză, iar recent a suferit o intervenţie chirurgicală.

Sorin Ursan FOTO Antena 1

Muzica este pasiunea lui, iar când a început să cânte, Horia Brenciu, Delia şi Ştefan Bănică Jr. au rămas de-a dreptul uimiţi. Nu se aşteptau ca Sorin să cânte operă şi să o facă foarte bine. Brenciu nu şi-a putut stăpâni lacrimile odată ce a fost pătruns de forţa de interpretare a concurentului: „Eşti un om special şi ai o voce incredibilă. Doar la oameni cu experienţă am auzit asta. Îţi mulţumesc că ai venit la X Factor şi că mi-ai oferit o clipă mare de bucurie“, i-a spus acesta acordându-i cel de-al treilea „Da“. 

Horia Brenciu, emoţionat până la lacrimi FOTO Antena 1

Horia Brenciu, pus la respect

Şi pentru Dana Marchitan, o basarabeancă de 32 de ani, seara a fost una cu succes. Aceasta a fost protagonista unui dialog spumos cu Horia Brenciu. Neastâmpărat şi plin de energie, Brenciu a fost uimit să audă cum aceasta îl roagă să stea potolit, să se aşeze pe scaun şi să o lase să îşi prezinte numărul. „Aşezaţi-vă“, i-a spus lui Horia. „Vă rog nu vă ruşinaţi. Stau oamenii serioşi, pe scaun, iar dumneavoastră vă plimbaţi, nu aveţi stare“, a continuat ea cu zâmbetul pe buze.

Horia Brenciu şi Dana Marchitan FOTO Antena 1

Momentul ei a fost la fel de plin de viaţă, iar membrii juriului au răsplătit-o imediat cu trei de „Da“.

Dana Marchitan FOTO Antena 1

Acelaşi lucru s-a întâmplat şi cu Florentina Mihai, o studentă de 23 de ani din Bucureşti, care a cucerit sala cu ritmuri de reggae, dar şi cu Stelian Ciuciuc, un focşănean de 21 de ani, cu Ştefan Vancea, un elev de 17 ani din Craiova, care a cântat la chitară, cu Samir Loghin, un basarabean campion la judo sau cu Luciana Răducanu, o solistă din Bucureşti al cărei farmec a fost pe deplin susţinut de fetiţa ei, care a insistat să se aşeze pe fotoliul lui Brenciu.

Factorul X, găsit la o tânără de 16 ani

Anamaria Krisztina Blaga a atras poate cele mai multe laude ale juriului X Factor. Aceştia au aplaudat-o în picioare, bucuroşi că un copil de 16 ani, atât de talentat, a venit la show-ul de la Antena 1. „Ai talent. Iar talentul este de la Dumnezeu“, i-a spus Ştefan Bănică. „Bravo, copilă“, a exclamat şi Horia, în vreme ce Delia a lăudat-o: „Cred că X Factor e anul ăsta la tine. Şi l-am căutat aşa mult. Bravo!“.

Anamaria Blaga FOTO Antena 1

Mai departe a mers şi Dan Raţiu, un curier de 45 de ani din Bucureşti, care a reuşit să o ciufulească, la propriu, pe Delia. Rocker convins, acesta a pregătit o melodie semnată de Rammstein. Delia nu a putut sta locului, astfel că cei doi s-au dezlănţuit pe mişcări de rock.

Dan Raţiu şi Delia FOTO Antena 1

Dan Raţiu FOTO Antena 1

Şi grupul Eleven, format din 11 adolescenţi din Bucureşti, a primit trei de „Da“ ca răsplată pentru momentul a capella pe care l-au pregătit.

Grupul Eleven FOTO Antena 1

Şi fetele din trupa HIP, Silvia şi Alina, s-au bucurat de paşaportul X Factor care le duce mai departe în show, mai ales că au avut pe scenă un susţinător admirat de toţi: un căţel.

Trupa HIP FOTO Antena 1

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: