X Factor, episodul patru: o concurentă de 64 de ani are vise erotice cu Ştefan Bănică Jr FOTO

X Factor, episodul patru: o concurentă de 64 de ani are vise erotice cu Ştefan Bănică Jr FOTO

Veronica, o concurentă de 64 de ani, îşi mărturiseşte dragostea faţă de Ştefan Bănică Jr FOTO Antena 1

X Factor revine cu episodul patru la Antena 1, de la ora 20:30. Show-ul propune voci nebănuite, dar şi momente care provoacă hohote de răs. O concurentă în vârstă îl visează pe Ştefan Bănică Jr, cei trei mentori cântă împreună cu un concurent, iar Răzvan şi Dani îşi tatuează chipul lui Horia Brenciu.

Cea de-a patra ediţie X Factor din seria audiţiilor cu juriul aduce pe scenă talente care îi vor face pe membrii juriului să aplaude în picioare şi să fie mai mult decât generoşi în complimente. Fie că au legătură cu muzica, aşa cum este cazul unul profesor de chitară sau al unui grup de patru fraţi care cântă acapela, fie că nu au mai cântat pe o astfel de scenă, ci numai pentru cei apropiaţi, unii dintre concurenţii din noua ediţie a show-ului de la Antena 1 vor pleca cu zâmbetul pe buze şi lacrimi de fericire în ochi când vor auzi ce au de spus juraţii.

Un exemplu de talent neşlefuit, care poate străluci ca un diamant prin execiţiu, este dat de o tânără casnică din Cluj, care, la numai 33 de ani, are deja doi copii de 17 şi 11 ani. Cu o familie frumoasă care o susţine la orice pas, clujeanca umple scena cu vocea şi căldura ei. La fel de carismatică se va dovedi şi o studentă la Paris la Academia Internaţională de Comedie Muzicală, care va reuşi să îi transpună pe membrii juriului într-o poveste frumoasă. Cuceriţi de zâmbetul ei, cei trei mentori au imediat o idee năstruşnică: să-l însoare pe Dani cu ea!

Jorge, apariţie surpriză la X Factor

Din aceeaşi ediţie nu vor lipsi invitaţi surpriză pe scena X Factor, precum Jorge, dar şi concurenţi a căror prezenţa nu va fi uşor uitată: de la două tinere care vor să ajungă celebre cu trupa lor dar sfârşesc prin a se certa în faţa juriului, la un tânăr basarabean care e pasionat nu numai de muzică, ci şi de astrologie şi care îi va oferi Deliei o astrogramă: cu această ocazie, vedeta află că are ascendent în Scorpion, ea fiind în zodiac Vărsător.

FOTO Antena 1

Ştefan Bănică Jr, dorit de o concurentă în vârstă

Veronica, o concurentă de 64 de ani, îşi face o intrare memorabilă în faţa membrilor juriului şi reprezintă pata de culoare a acetei ediţii. Aceasta îi va uimi nu numai prin costumaţia pe care alege să o poarte, ci şi prin mărturisirile pe care le are de făcut. Veronica le povesteşte tuturor că îl visează pe Ştefan Bănică foarte des şi că ultima dată au fost împreună într-un castel în Oceanul Pacific. Ea era îmbrăcată într-o mantie mov, iar el îi spunea că o aşteaptă de foarte mult timp.

FOTO Antena 1

Brenciu, Bănică şi Delia cântă împreună cu un concurent

Pentru prima oară, Delia, Horia Brenciu şi Ştefan Bănică cântă împreună pe aceeaşi scenă. Iar motivul este unul dintre concurenţii care s-au prezentat la audiţii. Amir, un tânăr de 22 de ani din Bucureşti, pe jumătate palestinian, vine în faţa acestora cu speranţa că îi va convinge să îi dea trei „Da“. Acesta va povesti că este profesor de chitară şi că s-a apucat de muzică la patru ani, după ce l-a văzut la televizor pe Ştefan Bănică. Plăcut surprins de povestea tânărului, rock starul de la X Factor merge lângă Amir pe scenă pentru a cânta împreună. Imediat acestora li se vor alătura şi Delia şi Horia Brenciu, astfel că telespectatorii Antena 1 au avea parte de o premieră: cei trei cântă împreună pe aceeaşi scenă.

FOTO Antena 1

Răzvan şi Dani îşi tatuează chipul lui Brenciu

Glumele se ţin lanţ la X Factor, iar cei doi prezentatori ai show-ului, Răzvan şi Dani, îi ţin isonul showman-ului Horia Brenciu ediţie de ediţie. Neobosit şi prezent peste tot, Brenciu a avut parte în timpul filmărilor de o surpriză din partea celor doi prezentatori. Răzvan şi Dani au păşit pe scenă cu un look neaşteptat: cei doi şi-au tatuat pe braţ chipul lui Horia Brenciu, spre amuzamentul tuturor. Apariţia a dat naştere unui lung şir de glume, astfel că întreaga sală a fost cuprinsă de aplauze şi hohote de râs.

FOTO Antena 1

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: