X Factor: două gemene din Maroc concurează între ele, iar căţelul Deliei „judecă“ prestaţiile concurenţilor

X Factor: două gemene din Maroc concurează între ele, iar căţelul Deliei „judecă“ prestaţiile concurenţilor

Majdolie şi Sarah, două gemene din Maroc, pun în dificultate juriul X Factor FOTO Antena 1

Cea mai nouă ediţie a emisiunii X Factor aduce, de la ora 20:30, la Antena 1, două gemene din Maroc care concurează între ele pentru un loc în etapele viitoare ale show-ului. Louie, căţelul Deliei, ajunge la masa juriului şi dă sentinţe în cazul concurenţilor, iar Horia Brenciu face destăinuiri despre începuturile sale.

Două gemene din Maroc pun în dificultate juriul X Factor

Dacă în urmă cu o săptămână, gemenele Ruxandra şi Beatrice din trupa Twins au făcut senzaţie pe scena X Factor şi au arătat că împreună merită să ajungă în show, în cea mai nouă ediţie a show-ului de la Antena 1 alte două surori vin în competiţie, dar separat. Sarah şi Majdoline sunt două gemene din Maroc, studente în România, care vin la X Factor pentru că aici simt că îşi pot arăta talentul scenic.

Numai că fetele nu vor concura împreună, ca o trupă, ci separat. Fiecare va alege să interpreteze piese care le reprezintă determinându-i pe membrii juriului, Delia, Ştefan Bănică şi Horia Brenciu, să aibă opinii diferite şi să se contrazică.

Dacă Majdolie recunoaşte că este mai neprietenoasă, mai ales atunci când întâlneşte oameni noi, Sarah admite că ea este cea liniştită şi caldă. Foarte diferite ca personalitate, dar având în comun nu doar frumuseţea fizică, ci şi pasiunea pentru medicină şi talentul muzical, cele două gemene sunt o apariţie pe scena X Factor.

FOTO Antena 1

Tot din străinătate vine şi Stephanie, o puştoaică de 14 ani care a locuit în Suedia, dar pentru că părinţii au decis să se întoarcă în România, acum este elevă în Bucureşti. Kenny G de România, un muzician din Arad care ştie să cânte la aproape 20 de instrumente, va aduce pe scena show-ului muzica de saxofon, în vreme ce doi hip-hop-eri din Capitală le vor oferi celor trei membri ai juriului o pizza creată special pentru ei.

Kenny G FOTO Antena 1

Căţelul Deliei, primit la masa juriului

Pe de altă parte, Horia Brenciu povesteşte la X Factor că atunci când era adolescent a făcut parte dintr-o trupă. Nimic surprinzător. Doar că Horia nu şi-a exersat în band-ul respectiv calităţile vocale cu care acum atrage mii de oameni la spectacolele lui, ci a fost clăpar. Impresionat de prestaţia unui puşti de 14 ani, toboşar într-o trupă rock, care visează să fie acceptat la X Factor, Horia Brenciu a ţinut să îi povestească acestuia despre începuturile sale în muzică: „Când aveam 16 ani am început să cânt într-o trupă la Braşov şi eram clăpar. Şi uite unde am ajuns“, glumeşte Horia. De altfel, pasiunea pentru instrumente muzicale îl va face pe Horia ca în timpul audiţiilor cu juriul de la X Factor să îi acompanieze pe concurenţi ori de câte ori are ocazia.

Cea mai nouă ediţie X factor aduce şi un membru special lângă cei trei membri ai juriului: Louie, căţelul Deliei, vine în show-ul de la Antena 1 unde se instalează confortabil direct pe pupitru. Dornic să urmărească prestaţia concurenţilor, Louie este foarte atent la tot ce se întâmplă pe scena X Factor şi socializează cu colegii de jurizare, Ştefan Bănică şi Horia Brenciu.

Louie, căţelul Deliei FOTO Antena 1

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: