„X Factor“ va fi difuzat în serile de vineri

„X Factor“ va fi difuzat în serile de vineri

Horia Brenciu, Delia Matache şi Ştefan Bănică formează noul juriu „X Factor“ FOTO Antena 1

Show-ul „X Factor“, care se regăseşte în grila de toamnă a postului Antena 1, îşi schimbă ziua de difuzare începând cu noul sezon, scrie Paginademedia.ro.

Ştiri pe aceeaşi temă

Emisiunea va fi pe post în fiecare vineri, după ce primele trei sezoane ale competiţiei muzicale erau difuzate în serile de duminică. Toamna, seara de vineri era a Pro TV-ului, care avea „Dansez pentru tine“, show ce domina topul audienţelor, mai relatează Paginademedia.ro.
 
Această mutare ar putea fi explicată de faptul că în sezoanele în care era programat duminica, „X Factor“ era depăşit, de multe ori, de filmele difuzate de postul din Pache Protopopescu, conform aceleaşi surse. 
 
Scimbarea zilei de difuzare nu este singura modificare pe care a suferit-o show-ul de-a lungul celor trei sezoane, cea mai importantă fiind la nivelul juriului. Anul acesta, concurenţii vor fi jurizaţi de Horia Brenciu, Ştefan Bănică şi Delia Matache. 
 
Este pentru a treia oară când juriul show-ului „X Factor“ suferă modificări, dar de această dată se produc într-un context diferit, în vremea unor schimbări majore pe piaţa media, când vedetele postului Pro TV au migrat masiv către principalul concurent, Antena 1.
 
Prima ediţie a show-ului a fost jurizată de Mihai Morar, Adi Sînă şi Paula Seling, o formulă care nu i-a mulţumit pe producători, scaunele celor trei membrii fiind ocupat din cel de-al doilea sezon de Dan Bittman, Cheloo şi Delia Matache.
 
 
Marii câştigători ai celor trei ediţii „X Factor“ au fost Andrei Leonte, Tudor Turcu şi Florin Ristei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările