„Vrei să fii milionar“ revine la Kanal D, cu Teo Trandafir prezentatoare

„Vrei să fii milionar“ revine la Kanal D, cu Teo Trandafir prezentatoare

Teo Trandafir va prezenta „Vrei să fii milionar“ la Kanal D FOTO Kanal D

Kanal D se pregăteşte pentru toamnă un nou sezon „Vrei să fii milionar“, iar de data aceasta prezentatoare va fi Teo Trandafir, vedeta postului turcesc.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit unor informaţii obţinute de Paginademedia, Teo Trandafir va fi gazda „Vrei să fii milionar“, fiind pentru prima dată când show-ul va avea, în România, o prezentatoare. Aşa cum se ştie deja, formatul a fost făcut celebru de către Virgil Ianţu.
 
Show-ul de televiziune va fi produs de compania Zucchero, cei care s-au ocupat de format şi la ultimele sezoane difuzate în România, pe Prima TV şi pe Kanal D. Zucchero Media este, totodată, producătorul emisiunilor Roata norocului (Kanal D), Visuri la cheie (Pro TV) şi Câştigă România (TVR 2).
 
Istoricul tumultos al emisiunii „Vrei să fii milionar“
 
Show-ul a fost difuzat pentru prima dată în anul 2000, pe atunci sub numele „Vrei să fii miliardar“, la Prima TV şi a fost prezentată de Virgil Ianţu. În anul 2003 postul de televiziune a intrerupt difuzarea emisiunii.
 
În vara anului 2011, Kanal D a cumpărat drepturile de difuzare. Aici, emisiunea a fost întreruptă la finalul anului 2012, în contextul unei relaţii tensionate între postul TV şi prezentatorul Virgil Ianţu, care s-a arătat nemulţumit de faptul că managerii televiziunii nu au respectat termenii înţelegerii contractuale şi a chemat în instanţă firma care deţine televiziunea, însă a pierdut procesul.
 
În 2014, Prima TV a achiziţionat din nou dreptul de difuzare al formatului. A fost transmis un singur sezon, prezentat tot de Virgil Ianţu. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: