„Vorbeşte lumea“ şi „Ce spun românii“ îşi schimbă orele de difuzare

„Vorbeşte lumea“ şi „Ce spun românii“ îşi schimbă orele de difuzare

Vica Blochina, Nadine, Sore şi Răzvan Fodor spun ce „Vorbeşte lumea“ de la o altă oră FOTO Pro TV

Emisiunile „Vorbeşte lumea“ şi „Ce spun românii“ vor avea, din 31 august, ore de difuzare diferite. Astfel, primul show va beneficia de trei ore de emisie, iar cel de-al doilea de o oră, anunţă Pro TV.

Începând de luni, 31 august, emisiunea „Vorbeşte lumea“ va putea fi urmărită de telespectatori de luni până vineri, de la ora 12:00 la 13:00 şi de la ora 14:00 la 16:00. Prezentatorii se pregătesc intens pentru trei ore de emisie, în care vor vorbi mai mult şi mai bine despre ultimele noutăţi din viaţa vedetelor autohtone, informaţii utile, dar şi trenduri şi subiecte de lifestyle.

Nu vor lipsi nici invitaţii surpriză, care vor veni în platoul emisiunii pentru a le oferi telespectatorilor sfaturi autentice de viaţă, modă, frumuseţe, reţete delicioase şi sănătoase, muzică şi bună dispoziţie.

Şi game show-ul „Ce spun românii“ îşi va schimba ora de difuzare din 31 august. Telespectatorii vor avea parte de o oră de voie bună alături de Cabral şi familiile participante, în fiecare zi, de luni până vineri, începând cu ora 16:00. Zilnic, câte două echipe vor intra în competiţie şi vor încerca să ghicească cele mai populare răspunsuri date de români la diverse întrebări şi astfel să câştige premii în bani sau chiar marele premiu, care constă într-o maşină de familie de ultimă generaţie.

De foarte multe ori, reacţiile concurenţilor şi răspunsurile date de aceştia sunt extrem de amuzante şi surprinzătoare, şi, chiar dacă nu reuşesc de fiecară dată să câştige, aceştia se împrietenesc, interacţionează şi se distrează.

Din 31 august, telespectatorii vor avea parte de distracţie şi de sfaturi utile, aflând ce „Vorbeşte lumea“, dar şi „Ce spun românii“, la Pro TV.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: