Vocea României: cine sunt semifinaliştii show-ului. Dorel din Las Fierbinţi trece fără să vrea în penultimul act FOTO

Vocea României: cine sunt semifinaliştii show-ului.
Dorel din Las Fierbinţi trece fără să vrea în penultimul act FOTO

Mihai Dragomir Rait nu a crezut că poate să treacă mai departe FOTO Pro TV

Vocea României 2015. A treia gală live de la Vocea României a rezervat surprize şi lacrimi, dincolo de melodiile de top pe care concurenţii le-au fredonat. Surpriza serii a fost alegerea făcută de Loredana care l-a trimis, în timpul verdictului, pe Mihai Dragomir Rait, sau Dorel din Las Fierbinţi“, în semifinale, deşi acesta nu era convins de calităţile sale vocale.

Ştiri pe aceeaşi temă

A treia ediţie live de la Vocea României i-a rezervat lui Smiley o componenţă „de culoarea“ pentru finala ce va urma. Pe de altă parte, Loredana a avut o sarcină dificilă în a-şi alege concurentul pentru semifinală, diva spunând că are nevoie de medici pentru a trece peste şoc. În final, aceasta l-a ales pe Mihai Dragomir Rait, sau Dorel din Las Fierbinţi, să îi mai fie elev şi în semifinală. Tudor Chirilă a spus că i-a relansat cariera Cristinei Bălan, fostă solistă Impact, iar Marius Moga şi-a asigurat o componenţă rock pentru următoarea rundă de la Vocea României. 

Cele mai importante momente şi declaraţii: 

Cristina Lupu, din echipa lui Tudor Chirilă, a dat startul celei de-a treia gale live de la Vocea României pe ritmuri energice. Melodia interpretată de Cristina a fost „Blue Suede Shoes“, de la Elvis Presley.

 „Mi-a plăcut timbrul tău, şi nuanţele pe care le-am auzit, a fost o călătorie plăcută“, a comentat Marius Moga. 

„Cristina, mulţumim pentru energie şi pentru coregrafie. Am vrut să demonstrez că această minunată fată poate să facă şi show“, a apreciat Tudor Chirilă. 

FOTO Pro TV 

„A Woman Left Lonely“ s-a auzit pe scena Vocea României atunci când Sabrina Stroe a continuat reprezentaţiile din echipa lui Tudor Chirilă. „Ai simţire, ai trăire, îmi place. Îţi asumi piesa, interpretezi un rol pe scenă, sunt atuurile tale. E drept că trebuie să mai studiezi tehnică vocală, să nu mai scapi vocea. Dar ca feeling mi-ai plăcut“, a zis Smiley. „Eşti teatrală, expasivă, cu fiecare ocazie ai demonstrat acest caracter. Asta îţi dă o personalitate. E interesant să nu îţi pese cum te judecă alţii“, i-a zis Loredana. 

FOTO Pro TV 

Tincuţa Fernea „a zbierat” la Tudor Chirilă 

Tincuţa Fernea, singura minoră din concurs, a trebuit să cânte, la solicitarea lui Chirilă, piesa „Listen“, din repertoriul celebrei Beyonce, după ce în ediţia trecută nu a fost mulţumit de cum aceasta a cântat. „Vocea ta sună bine când e caldă, mi-au plăcut accenţii de nervi, dar parcă ai folosit momentul să te răzbuni“, i-a zis Moga. „Reprezentaţia ta de acum a fost mai bună decât cea de data trecută“, a completat repede Smiley. „Ai avut un moment slab data trecută. Cred că publicul ţi-a făcut un mare cadou atunci. Acum te-ai recompensat în relaţia public - antrenor. Ai avut o piesă grea, îţi mulţumesc şi sper ca lumea să aprecieze această interpretare. Eu sunt extrem de mulţumit, astăzi eşti un plus la Vocea României“, i-a spus Tudor Chirilă. 

vocea romanieiFOTO Pro TV 

Revenirea Cristinei Bălan 

Cristina Bălan a cântat „Squander“, de la Skunk Anansie. „Mi-a plăcut tot ce ai făcut pe scenă, a fost un moment senzaţional“, a apreciat Smiley. „Ne-ai demonstrat ce femeie eşti tu“, a completat Loredana. „Viaţa este crudă, tu ştii mai bine, publicul este crud şi de multe ori nu te lasă să revii când vrei. Tu te-ai întors în seara asta“, i-a spus Chirilă. 

vocea romanieiFOTO Pro TV 

În urma reprezentaţiilor celor patru concurente, Tincuţa Fernea a fost aleasă de public să treacă mai departe. Tudor Chirilă a ales să meargă în semifinală cu Cristina Bălan. 

Smiley şi-a ales o echipă de culoare 

Larisa Ciortan a cântat „What’s Up“, de la 4 Non Blondes, deschizând seria reprezentaţiilor din echipa lui Smiley. „Mi-a plăcut cum ai cântat, mi se pare tare că ai mai multe culori în voce, joaca asta te face să urmăreşti artistul“, a zis Moga. „Îţi admir tenacitatea şi perseverenţa, de fiecare dată încerci să fii mai bună. Ai fost cool şi puţin roz“, i-a zis Loredana, descriindu-i şi culoarea părului. „Foarte bine te-ai prezentat. Piesa ţi s-a potrivit ca mesaj şi voce. Eşti una dintre vocile de urmărit şi după terminarea concursului“, a spus şi Smiley. 

FOTO Pro TV 

Michel Kotcha a cântat o variantă personalizată, în stil funk, a piesei „Rolling in the Deep“, a celebrei Adele. „S-a grăbit piesa, s-a pierdut esenţa, timbrul tău a rămas, dar conta şi emoţia. Am uitat complet de mesajul piesei“, a spus Moga. „În muzică sunt importante şi pauzele, în seara asta parcă ai alergat, dar momentul din ediţia precedentă te poate propulsa uşor mai departe“, a declarat şi Chirilă. „Michel ne aşteptam amândoi la părerile acestea. Am vrut să facem altceva. Ai dus-o până la capăt cum voiam. Eşti o voce cu adevărat spectaculoasă. Îmi pare rău că ai trecut prin ce ce ai trecut la Piteşti. Vei cânta cu mine acolo“, a zis şi Smiley, subliind episodul în care concurentul a fost discriminat la venirea în România. 

vocea romanieiFOTO Pro TV 

Nora Deneş a cântat „Roxanne“, varianta jazz, a celor de la Police. Concurenta a declarat că se simte în largul ei cântând această variantă, simţind că trebuie să-şi demonstreze abilităţile faţă de fiul ei. „Mi-a plăcut tonul luminos pe care nu îl depistasem. A sunat cald, feminin, chiar m-a impresionat“, a zis Loredana. „Mi-a plăcut cel mai mult acest moment din echipa Smiley. S-a limpezit totul dintr-o dată,  mi-a plăcut!“, a apreciat Chirilă. „Ai strălucit, toată reprezentaţia a fost discretă, m-a uns pe suflet, parcă mă uitam la un spectacol“, a felicitat-o Smiley. 

FOTO Pro TV 

Tobi Ibitoye a cântat „Beneath Your Beautiful“, de la Labirith“, mărturisind că vrea să acumuleze cât mai multă experienţă în concurs. „Îmi place de tine, ai un timbrul special, ai o culoare a vocii pe care o ţin minte, te-am crezut când ai cântat“, i-a spus Loredana. „El e surprinzător, ai fost senzaţional, eşti o apariţie surprinzătoare“, a completat Smiley. 

vocea romanieiFOTO Pro TV 

Din echipa Smiley, în urma voturilor publicului, Tobi Ibitoye a trecut mai departe. Smiley a ales să se ducă spre semifinală cu Michel Kotcha. 

Rock-ul, de partea lui Moga 

Din echipa lui Marius Moga, Delia Pitu a cântat „Read All About It“, de pe albumul de debul al celebrei Emeli Sandé. „Ai cântat foarte corect, tonalitatea a fost destul de jos. Tonul vocii tale a fost pe o singură linie. A lipsit o magie ceva“, i-a spus Smiley. „Am trecut de la rock-ul nebun la unul pop şi soul. E bine să le arăţi oamenilor că nu eşti doar într-un fel“, i-a declarat şi Marius Moga. 

FOTO Pro TV 

Irina Pelin a interpretat piesa „Because Of You“, cântată şi de Kelly Clarkson. „Ai cântat o piesă dificilă, contează contextul în care judecăm impresiile voastre. Ai reuşit să mi se pară că eşti Kelly Clarkson“, a spus Loredana. „Show-ul forţează să-şi testeze limitele, îmi place să văd un astfel de om“, a declarat şi Marius Moga. 

FOTO Pro TV 

Alexandru Florea a cântat despre cum „Banii vorbesc“, piesă din discografia trupei Holograf. „Îmi place relaţia ta cu scena, e un avantaj pentru tine, energia care vine din corporalitatea ta. Felicitări, foarte bine“, i-a declarat rockerul Chirilă. „Îmi place că ai făcut dintr-un cântec pe care îl ştim unul al tău. Eşti o stâncă“, i-a spus şi Loredana. „Eu am adus doar morala, ca părinţii. Alex pare arogant pe scenă, dar el e timid! Pe scenă trebuie să existe“, a arătat Moga. 

vocea romanieiFOTO Pro TV

Tomi Weissbuch a cântat „Epilog“, făcută celebră de trupa Vama Veche. „Sunt onorat că piesa ajunge la Vocea României. Nu e greu să îmi placă interpretarea ta pentru că le urăsc pe-alea mele. Piesa asta e o stare, la fel şi Vama Veche. Go, Tomi“, a spus chiar Tudor Chirilă. „Apreciez că ţi-ai ales o piesă românească, dar mi-a plăcut mai tare momentul din celălalt live, ţi se potriveşte stilul ăsta“, a spus Smiley. „Tu şi chitara ta sunteţi magie“, a apreciat Marius Moga. 

FOTO Pro TV 

După votul publicului, Alex Florea a trecut mai departe. Marius Moga a ales să meargă în semifinale cu Tomi Weissbuch. 

Dorel din Las Fierbinţi, din nou senzaţia serii 

Antonio Fabrizi, din echipa Loredanei, a adus ritmuri italiene pe scena de la Vocea României cu piesa „Pensieri e parole“, de la Lucio Battisti, adăugând şi un refren în limba română. „Mi-aş dori ca până în finală să explorezi şi altă zonă muzicală“, a zis Chirilă. „Ai o voce mare. Momentul s-a asemănat cu cel precedent, dar nu ai cum să apreciezi aşa ceva“, a apreciat Smiley. „Ăsta e stilul tău, să cânţi o muzică cu deschidere mare. Fiecare cântă ce-i place, aşa îţi stă cel mai bine, e mai mult decât perfect ce ai făcut în seara asta“, i-a spus Loredana.  

vocea romanieiFOTO Pro TV

Cristina Vasopol a cântat „I Put A Spell On You“, cântată de Annie Lennox. „M-ai impresionat, eşti foarte bună. Va ieşi o mare voce din tine“, a spus Smiley, amitind că participanta este însărcinată. „Eşti o femeie fantastică, nu e uşor să faci ceva cu o sarcină aşa de grea. Ai o voinţă incredibilă şi o voce pe măsură“, a comentat Loredana. 

FOTO Pro TV  

„With a Little Help from My Friends“, de la The Beatles, a cântat Mihai Dragomir Rait. „Bă, eşti nebun? Eu sunt şocat! De unde ai scos vocea asta? Eşti bun, bravo ţie! E de admirat ce ai făcut. Nu eşti cea mai bună voce din concurs, dar eşti cea mai mare surpriză din concurs“, a zis Smiley. „Eşti singurul concurent surprins de cântecul pe care îl cânta. E vorba de bucuria de a cânta. E o lecţie pentru ceilalţi“, a zis Chirilă. „Ai fost total neconvins de acest cântec, dar m-am ţinut cu dinţii să îţi iasă. Şi ţi-a ieşit!“, a comentat Loredana. 

FOTO Pro TV

Florentina Ciună a încheiat seara reprezentaţiilor live de la Vocea României cu piesa „Somewhere“, de pe coloana sonoră a filmului „West Side Story“. „Piesa ţi-a dat de furcă, te-a încurcat. Te apreciez, ca prezenţă şi ca voce, dar piesa te-a încurcat“, a declarat Smiley. „Ai o voce foarte bună, mai ales pe acute“, a apreciat Chirilă. „Vocea ta este sublimă, ne-a dat fiori, nu eşti singura care a avut un moment de ezitare. E normal să fie aşa. Trebuie să ai mai multă încredere în tine“, a spus Loredana. 

FOTO Pro TV

Prin votul publicului Antonio Fabrizi a trecut în semifinală, iar Loredana l-a ales pe Mihai Dragomir Rait pentru etapa viitoare, după o decizie care a făcut-o pe divă să plângă şi să resimtă palpitaţii.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: