Vocea României 2015 - cine sunt câştigătorii duelurilor. Prima rundă: concurenţii aleşi să meargă în galele live FOTO

Vocea României 2015 - cine sunt câştigătorii duelurilor. Prima rundă: concurenţii aleşi să meargă în galele live FOTO

Vocea României 2015 - cine sunt câştigătorii duelurilor. Marius Moga, Smiley, Loredana şi Tudor Chirilă şi-au ales primii semifinalişti FOTO Pro TV

Vocea României 2015. Vocea României a dat startul primelor duete din acest sezon. Perechi surpriză, voci pe măsură şi piese interpretate cu pasiune au fost ingredientele emisiunii. Printre norocoşii care au prins un loc în galele live se numărăBogdan Vlădău, Larisa Ciortan, Andrei Vitan sau Armand Murzea.

Ştiri pe aceeaşi temă

Vocea României 2015 - cine sunt câştigătorii duelurilor. Bogdan Vlădău şi-a demonstrat talentul vocal 

Bogdan Vlădău şi Elena Niciu au fost primii duelişti de la Vocea României, ambii concurând pentru un loc spre finală în echipa Loredanei. Vedeta le-a dat „sarcina“ de a cânta în duet piesa „Kids“, interpretată de Robbie Williams şi Kylie Minogue. Chiar dacă chimia scenică dintre cei doi s-a legat mai greu, atracţia fizică a părut mult mai evidentă.

„N-aţi fost atât de apropiaţi pe cât aţi lăsat să se vadă. Aţi încercat o dinamică pe scenă. Dar nu am fost atent la voci. N-am simţit partea de groove“, a comentat Tudor Chirilă. 

„Nu e uşor să vii ca o persoană cunoscută nu drept cântăreţ, asta a fost greu pentru Bogdan. Ai demonstrat că ai un timbru balansat. Elena ai depăşit toate micile probleme. Trebuie să îţi laşi liberă imaginaţia“, a spus şi Loredana, alegând să meargă mai departe cu Bogdan Vlădău. 

Elena Niciu nu a mai fost selectată de niciun alt antrenor în echipa lui, astfel că a părăsit competiţia. 


Elena si Bogdan FOTO  Pro TV

În echipa lui Smiley, primii doi duelişti selectaţi au fost: Diana Cazan şi Ştefan Liche. Aceştia au cântat piesa „I Just Can’t Stop Loving You“, din repertoriul lui Michael Jackson. „Mi-a plăcut timbrul tău, Diana“, a spus Marius Moga. „Sunt de acord cu Moga, Ştefan a avut mai mult un rol de suport“, a completat Tudor Chirilă. „Aţi reuşit să faceţi unul dintre cele mai bune dueturi de la Vocea României“, a zis şi Smiley. Acesta din urmă a ales să meargă mai departe cu Diana. Ştefan Liche nu a fost ales de ceilalţi antrenori şi a ieşit de la Vocea României

 Ştefan şi DianaFOTO Pro TV

Tot în echipa lui Smiley, Andreea Vătavu şi Larisa Ciortan au urmat în runda duelurilor de la Vocea României. „Give It To Me Right“, interpretată de Melanie Fiona, a fost piesa aleasă de Smiley pentru cele două. Ambele concurente au încercat să arate că au toate calităţile necesare pentru a-l impresiona pe Smiley, tensiunea dintre ele fiind evidentă. 

Larisa şi Andreea FOTO Pro TV

„S-a regăsit groove-ul la Vocea României. Stereo, balansat, frumos!“, a zis Tudor Chirilă. „A fost sexologic corect. A fost bine, m-am bucurat de moment“, a spus Marius Moga. „Îmi venea să fac twerking după momentul ăsta“, a mărturisit şi Loredana. „Aţi cântat senzaţional. Aţi avut swag, voce, dar şi pe Pavel între voi“, le-a spus şi Smiley. Larisa a fost alegerea lui Smiley. Andreea a plecat din concurs după ce niciun alt antrenor nu a ales-o în echipa lui.

În tabăra lui Marius Moga, primul rundă a duelurilor de la Vocea României s-a dat între Ioana Sapianu şi Alex Florea. „Crazy“, de la Aerosmith, a fost piesa pe care cei doi au interpretat-o pe scena show-ului de la Pro TV. „M-a încântat duetul vostru, aş fi vrut mai multă nebunie“, le-a spus Loredana. „V-aţi armonizat foarte frumos, Alex a fost mai implicat, Ioana a fost uşor detaşată“, a zis Smiley. Marius Moga a mers în etapele următoare cu Alex Florea. Ioana nu a fost aleasă de niciun alt antrenor şi nu a mers mai departe. 

Ioana şi Alex FOTO Pro TV

Tudor Chirilă le-a ales pentru prima rundă a duelurilor pe Claudia Andas şi pe Florina Călin, două bune prietene. Piesa pe care Tudor le-a atribuit-o a fost „Rolling In The Deep“, versiunea Arethei Franklin.

Claudia şi Florina FOTO Pro TV

„Aţi fost înfipte în piesă. Claudia a vrut să fie şi Adele şi Tina Turner pe piesa asta“, a zis Moga. „Diferenţa dintre voi e doar tonul vocii. Alegerea lui Tudor va fi subiectivă. Amândouă aţi fost foarte, foarte bune. Mie mi-a plăcut tonul Claudiei“, le-a felicitat Smiley. „Este cuplul cel mai sudat din echipa mea. La repetiţii au cântat execrabil, dar au repetat mult împreună“, a comentat Tudor Chirilă. Claudia Andas a mers mai departe, odată cu alegerea făcută de Chirilă. Florina Călin nu a fost aleasă de ceilalţi antrenori şi a părăsit competiţia.

Nicoleta Hăpăianu şi Ruxandra Anania, din echipa lui Smiley, au continuat seria duelurilor cu piesa „Crazy In Love“, varianta „Fifty Shades of Grey“, a celebrei Beyonce. „Ruxandra îmi place frâna ta vocală, ai fost în filmul piesei“, a spus Marius Moga. „Amândouă aveţi timbre speciale, mi s-a purut că Nicoleta a fost un pic mai spectaculoasă“, a  declarat Loredana. Smiley a decis să continue în galele live cu Ruxandra. Nicoleta Hăpăianu nu a a fost aleasă de ceilalţi antrenori şi a părăsit Vocea României. 

Ruxandra şi Nicoleta FOTO Pro TV

Vocea României 2015 - cine sunt câştigătorii duelurilor. Smiley a salvat o concurentă din echipa Loredanei 

Loredana a continuat şi a desemnat o altă pereche de duelişti la Vocea României. Diana Hetea şi Cristina Vasopol au cântat, deşi nu au recunoscut compoziţia, „Sisters Are Doing It For Themselves“, interpretată de Aretha Franklin şi Annie Lennox. „Cântarea a avut groove, a avut feeling“, a spus Smiley. „A fost echilibrat“, a completat Moga. „Aveţi voci puternice, cele mai stabile din competiţie“, a zis Loredana. Cristina Vasopol a fost alegerea Loredanei pentru etapele viitoare. Diana Hetea a fost salvată de Smiley de la părăsirea show-ului, fiind de părere că piesa nu a avantajat-o. 

Diana şi Cristian FOTO Pro TV 

Adrian Stănescu şi Armand Murzea, din echipa lui Tudor Chirilă, au intrat la duet cu piesa „Loosing My Religion“, de la R.E.M. Momentul celor doi a fost îndelung aplaudat de publicul spectator. „Extrem de greu de făcut diferenţa dintre voi doi“, a spus Smiley. „V-aţi asumat ce aţi făcut şi vă mulţumesc. La Vocea României e vorba de moment, nu de concurent“, a zis Chirilă. Tocmai din acest motiv, Armand Murzea a fost alegerea lui Tudor Chirilă. Adrian Stănescu a plecat de la Vocea României, după ce nu a mai fost ales de alt antrenor. 

Armand şi Andrei FOTO Pro TV 

Jessie Baneş şi Andrei Vitan au fost desemnaţi de Marius Moga să concureze pentru un loc în galele live. „Need You Now“, de la Lady Antebellum, a fost piesa cântată de cei doi. „E foarte greu să faci alegerea între ei, au cântat foarte bine. Au avut ceva reţineri la feeling“, a explicat Smiley. 

Jessie şi Andrei FOTO Pro TV

„Felicitări Marius pentru alegerea piesei. Nu aţi comunicat foarte bine, nu aţi empatizat. Nu trebuia să faceţi dragoste, dar trebuia să treceţi dincolo“, a spus Tudor Chirilă. „Jessie te-ai descurcat de minune, Andrei a trebuit să muncească mai mult“, a declarat Marius Moga. În urma duetului, Andrei Vitan a mers mai departe în etapele live ale emisiunii. Jessie Baneş nu a continuat la Vocea României, nefiind aleasă de niciun alt antrenor. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: