Vocea României: un personaj din „Las Fierbinţi“ apare în competiţia vocilor

Vocea României: un personaj din „Las Fierbinţi“ apare în competiţia vocilor

Cea de-a treia ediţie a noului sezon Vocea României duce un show desăvârşit FOTO Pro TV

Al treilea episod al show-ului Vocea României aduce pe scenă voci dornice de afirmare, dar şi un personaj îndrăgit din serialul „Las Fierbinţi“, anunţă postul Pro TV.

Vocea României continuă cu ce-a de-a treia rundă de audiţii pe nevăzute, de la 20:30, la Pro TV. Concurenţii sunt determinaţi şi îşi doresc mai mult ca oricând să fie învingători pe scena unde toţi visează să ajungă, iar antrenorii sunt gata să-i aleagă pe cei mai buni şi să-i ducă mai departe spre marele trofeu Vocea României şi spre premiul în valoare de 100.000 de euro.

Telespectatorii au parte de nouă o ediţie incendiară! Lupta este aprigă, deciziile concurenţilor neaşteptate, iar surprizele sunt pe măsura show-ului. Voci calde, puternice, pline de energie vor impresiona şi vor demonstra chiar şi din spatele cortinei că doar vocea contează.

Surpriza acestui episod din Vocea României constă în participarea unui personaj îndrăgit din Las Fierbinţi în competiţia vocilor, acesta fiind susţinut îndeaproape de colegii săi. Dacă antrenorii vor aprecia prestaţia sa şi se vor întoarce pentru a-l aduce într-una dintre cele patru echipe vedem în cea de-a treia ediţie Vocea României.

Concurenţii şi-au ales piesele pentru a impresiona prin calităţile lor vocale şi a reuşi să îşi continue drumul în competiţie. Hit-uri precum „Someone Like You“, „Proud Mary“ sau „Fallin’“ sunt interpretate în mod excepţional şi aduc ropote de plauze din partea publicului.

Cea de-a treia ediţie a noului sezon Vocea României duce un show desăvârşit, voci extraordinare, intrigă, reacţii surprinzătoare ale antrenorilor şi lupta acestora pentru cei mai buni concurenţi. Care dintre aceştia vor reuşi să convingă că merită să meargă mai departe, cum vor fi aleşi, dar şi care vor fi deciziile lor, telespectatorii află de la 20:30, la Pro TV.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: