Vocea României: Loredana îşi arată condiţia fizică de invidiat

Vocea României: Loredana îşi arată condiţia fizică de invidiat

Marius Moga, Smiley, Loredana şi Tudor Chirilă caută noi voci de invidiat FOTO Pro TV

Tudor, Loredana, Smiley şi Moga s-au aşezat confortabil în scaune şi sunt pregătiţi să găsească cele mai bune voci din cea de-a cincea rundă de audiţii pe nevăzute, de la 20:30, la Pro TV. De altfel, Loredana este plăcut surprinsă de un concurent, lupta dintre antrenori pentru cele mai bune voci continuând şi în acest episod.

Telespectatorii au parte de o nouă ediţie Vocea României plină de surprize, cu concurenţi hotărâţi să meargă într-una dintre cele patru echipe, momente amuzante şi voci deosebite, care dau fiori, voci la limita imposibilului, cu frecvenţe masculine şi feminine în acelaşi timp, voci senzaţionale, care impresionează şi îi fac pe antrenori să aibă reacţii şi replici savuroase.

Concurenţii aleg să interpreteze melodii actuale sau consacrate cu care încearcă să întoarcă scaunele antrenorilor şi să meargă mai departe spre marele trofeu Vocea României şi premiul de 100.000 de euro. Piese precum „Thinking out loud“, „A man’s world“ sau „Can’t Remember To Forget You“ răsună pe scena vocilor.

Totodată, Loredana exclamă în repetate rânduri: „Wow! Ce bine, ce bine! Ce surpriză!“, dar şi o demonstraţie de forţă şi rezistenţă din partea antrenoarei, ocazie cu care îşi va arăta condiţia fizică de invidiat.

Cea de-a cincea ediţie Vocea României aduce momente incredibile, voci memorabile, luptă aprigă pentru cei mai buni concurenţi, efervescenţă şi alegeri surprinzătoare. Care sunt vocile care au impresionat şi i-au determinat pe antrenori să se lupte pentru ele, dar şi care sunt deciziile neaşteptate ale concurenţilor, telespectatorii văd de la 20:30, la Pro TV.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: