Horia Brenciu, conflicte cu juriul de la „Vocea României“.Loredana: „Horia e aproape de spitalizare“. Marius Moga: „Ia-ţi pastilele dimineaţa“

Horia
Brenciu, conflicte cu juriul de la „Vocea României“.Loredana: „Horia e aproape de
spitalizare“. Marius Moga: „Ia-ţi pastilele dimineaţa“

Horia Brenciu, în timpul emisiunii Vocea României

Dacă în prima ediţie s-a dat tonul „înţepăturilor“ între antrenori, în cel de-al doilea episod al „Vocii României“ s-a încins lupta pentru cele mai promiţătoare voci. Voci cu timbre originale şi surprize la întoarcerea scaunelor i-au determinat pe antrenori să-şi adapteze rapid strategiile pentru a forma cele mai tari echipe. Horia Brenciu, antrenorul cu cei mai mulţi concurenţi, şi-a făcut deja duşmani în juriu.

„Războiul“ – un război mai vechi - s-a dus, în principal, între Loredana şi Horia Brenciu, care şi-au dorit cei mai buni participanţi în echipele lor. Exuberant, în stilul lui caracteristic, Horia Brenciu a acaparat „prestaţiile“ colegilor săi, despre care a spus, la un moment dat, că „pretind a şti muzică“. Replicile nu s-au lăsat aşteptate. „Horia e aproape de spitalizare“, a spus Loredana. „Ia-ţi pastilele dimineaţa“, i-a spus Marius Moga celui mai „efervescent“ membru al juriului. 

Studentă la medicină şi practicantă de arte marţiale, Diana Arvinte i-a indus în eroare pe toţi cei patru juraţi: niciunul nu a ştiut dacă pe scenă se află un bărbat sau o femeie. Fascinaţi de vocea ei, Loredana şi Brenciu au întors scaunele. „Dacă nu mă întorceam, regretăm toată viata“, i-a spus Horia. „Ai o voce incredibilă, unică, am putea face multe lucruri nebuneşti“, a adăugat Loredana.

Cu toate acestea, Diana a ales să între în echipa lui Brenciu şi l-a pus într-o mare dificultate. Antrenorul nu a putut să-şi respecte ritualul preferat, acela de a ridica în braţe toate concurentele.

Florin Ilinca s-a ţinut de cuvânt şi a „spart“ scena cu piesa „Du Hast“, a trupei Rammstein. Horia a apăsat butonul verde şi, în stilu-i caracteristic, a intrat imediat în rolul de rocker. „De când s-a inventat «Vocea României» am aşteptat o voce ca a ta“, a spus el.

Ana Diana Kalmar a avut de făcut o alegere foarte dificilă între colosul din Rhodos, cum s-a autointitulat Brenciu, şi Statuia Libertăţii, cum a numit-o pe Lori. Impresionaţi de prestaţia Anei, amândoi s-au urcat pe scaun, cu toate că Loredana era în pericol să-şi piardă echilibrul din cauza tocurilor înalte de doisprezece centimetri. Efortul divei a fost răsplătit: Ana a ales-o pe Loredana, deşi Brenciu i-a promis, pe lângă lecţiile spa, cosmetică şi masaj. 

Sânziana Norina Niculae a reuşit performanţa de a întoarce toate scaunele cu piesa „Blue Jeans“, a Lanei del Rey. Smiley i-a apreciat curajul, Loredana a lăudat-o pentru atitudinea specială, iar Brenciu i-a declarat: „M-am născut pentru ţine, fetiţo, dacă mă vrei, sunt al tău“. Sînziana l-a ales, însă, pe Marius Moga.

Angelo Simonică, semifinalist în sezonul trecut la show-ul „Românii au talent“, a ascultat sfatul lui Smiley şi a venit la „Vocea României“. El a întors scaunul lui Marius Moga.

Direct din Abu-Dhabi, Muneer Al Obeidli a întors şi el toate cele patru scaune cu interpretarea să jumătate în engleză, jumătate în arabă a piesei „Ride It“, a lui Jay Sean. Deşi toţi antrenorii l-au dorit, Muneer a „capitulat“ în faţa Loredanei. Asta deşi a lucrat cu Smiley înainte de acest concurs.

La numai şaptesprezece ani, Alină Păun a uimit-o pe Loredana cu vocea să puternică. „Ai o voce de parcă ai avea zece ani în spate de cântat“, i-a spus artista după ce a întors scaunul. Deşi încă foarte tânără, Alina, a convins-o pe Lori de potenţialul său: „Sunt foarte fericită că eşti în echipa mea, bine ai venit!“, i-a spus Lori noii sale concurente. 

După a două ediţie a audiţiilor pe nevăzute, bilanţul echipelor este următorul: Horia Brenciu are deja şapte concurenţi şi este urmat de Loredana, cu cinci membri în echipă, Moga cu patru, şi Smiley cu trei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările