„Vocea României“, încă o victorie în audienţe: aproximativ 800.000 de telespectatori în plus faţă de „X Factor“

„Vocea României“, încă o victorie în audienţe: aproximativ 800.000 de telespectatori în plus faţă de „X Factor“

Cei patru antrenori de la „Voce României“ şi-au completat echipele în cadrul ultimei ediţii de audiţii pe nevăzute FOTO Pro TV

Cea mai nouă confruntare la nivelul audienţelor dintre „Vocea României“ şi „X Factor“ a adus încă o victorie în dreptul emisiunii de pe Pro TV. Cea mai mare diferenţă dintre cele două show-uri s-a înregistrat la nivelul întregii ţări, în timp ce la nivelul oraşelor a fost mai mică.

„Vocea României“ a fost urmărită la nivel naţional de 2,15 milioane de români pe minut, vârful de audienţă înregistrându-se în minutul de aur 20:52, 2, 79 milioane de privitori, potrivit paginademedia.ro. Pe intervalul în care a fost difuzată emisiunea de pe Pro TV, „X Factor“ a avut o audienţă de 1,38 milioane de telespectatori, potrivit aceleiaşi surse. Astfel, diferenţa dintre emisiuni a fost de 770.000 de privitori.Pe locul al treilea, Kanal D, cu serialul „Suleyman Magnificul“, a avut 1,1 milioane de privitori.

Pe segmentul urban, audienţa emisiunii de pe Pro TV a fost de 1,1 milioane de telespectatori, în timp ce show-ul de pe Antena 1 era vizionat de aproximativ 900.000 de persoane. Pe acest nivel, „Vocea României“ a avut un vârf de 1,5 milioane de privitori, la ora 22:25.

În ceea ce priveşte publicul comercial, „Vocea României“ a înregistrat o medie pe minut de 715.000 de telespectatori cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, în timp ce „X Factor“ avea 465.000 de telespectatori.

Cei patru antrenori de la „Voce României“ şi-au completat echipele, ultima ediţie de audiţii pe nevăzute fiind marcată de surorile Hojda, Ligia - care a impresionat prin sensibilitate - şi Maria - care s-a dezlănţuit pe scenă şi a cântat „ca o sirenă din largul mării“, după cum a apreciat Marius Moga. Mizele au crescut la „Vocea României“, iar cursa către marele trofeu trece la următoarea etapă - duelurile -, după ce Marius Moga, Smiley, Loredana şi Tudor Chirilă şi-au ales concurenţii cu care continuă bătălia vocilor.

Factorul surpriză a fost ingredientul-cheie în cea mai recentă ediţie „X Factor“. Ştefan Bănică a fost convins de Valentin din Mioveni, un admirator al lui Elvis Presley, să cânte alături de el şi de Florin Vasile pe scena concursului. Vin Diesel de România a vrut să dea din nou lovitura după hit-ul „Pisy“, de data aceasta cu o piesă numită „Selfie“.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: