„Vocea României“, episodul trei: o filipineză i-a spus lui Smiley „Te iubesc“, iar celebra DJ Harra şi-a încercat norocul pe scena emisiunii FOTO

„Vocea României“, episodul trei: o filipineză i-a spus lui Smiley „Te iubesc“, iar celebra DJ Harra şi-a încercat norocul pe scena emisiunii FOTO

Rose Marie Velasquez i-a cucerit pe antrenorii de la „Vocea României“, dar Smiley a fost preferatul ei FOTO Pro TV

A treia rundă de audiţii pe nevăzute „Vocea României“ le-a adus telespectatorilor un show memorabil, lupta incredibilă a celor patru antrenori pentru cele mai bune voci, schimb de energii şi replici, voci fabuloase, voie bună, reprezentaţii senzaţionale ale concurenţilor, totul sub bagheta magică a gazdei emisiunii, Pavel Bartoş.

Concurenţi cu voci senzaţionale au declanşat lupta între antrenori

Tudor, Loredana, Smiley şi Moga au luptat în episodul trei de la „Vocea României“ cu toate armele pentru cele mai bune voci, şi-au făcut strategii şi au avut replici spumoase, iar concurenţii au fost puşi în faţa unor decizii greu de luat. A fost o seară senzaţională, în care distracţia s-a îmbinat perfect cu emoţia.

Astrid Petcu a început cea de-a treia rundă de audiţii pe nevăzute. Concurenta a interpretat melodia „Sub pielea mea“, iar vocea ei puternică i-a făcut pe Tudor, Loredana şi Smiley să se întoarcă. A fost copleşită de emoţii în momentul în care a văzut că cei trei antrenori o vor în echipele lor şi i-a ascultat cu atenţie pentru a lua cea mai bună decizie. „Îmi voi da silinţa ca oamenii să te ţină minte, indiferent până unde vei ajunge la «Vocea României»... în echipa mea“, i-a spus Smiley. Astrid a ales să meargă mai departe în competiţie în echipa antrenorului. 

FOTO Pro TV 

Lupta a continuat cu misterioasa cortină, în spatele căreia s-a ascuns Rose Marie Velasquez (Foto în deschidere). A venit din Filipine pe scena „Vocea României“, a cântat melodia „Rise up“ şi i-a cucerit rapid pe Moga, Loredana, Smiley şi Tudor cu timbrul ei vocal deosebit şi cu interpretarea perfectă. Antrenorii au făcut tot posibilul să o convingă să meargă în echipele lor, însă la final Rose Marie a ales echipa Smiley şi i-a spus: „Te iubesc!“.

Ştefan Roşcovan a urcat pe scenă plin de speranţă şi a cântat piesa „Hold on, we’re going home“. Chiar dacă a aşteptat să se întoarcă un scaun până la finalul melodiei, Ştefan a făcut faţă emoţiilor şi a reuşit să o impresioneze pe Loredana, care a spus: „Ai cântat foarte frumos! Ai o voce extrem de echilibrată, de stabilă. Chiar dacă ai 17 ani şi există vorba aia că băieţii trec prin perioada de schimbare a vocii, tu chiar reuşeşti să faci ca lucrul ăsta să pară insesizabil“. 

FOTO Pro TV 

Francesca Ilie a participat şi în sezonul trei „Românii au talent“ alături de sora sa, iar acum cele două fete au revenit pe scenă, la Vocea României. Dacă Andreea nu a reuşit ieri seară să întorcă niciun scaun, Francesca a interpretat piesa „My kind of love“, iar Tudor a fost impresionat de timbrul ei vocal şi a luat-o în echipa lui: „Mi-au plăcut toate riscurile pe care ţi le-ai asumat în piesa asta, mi-au plăcut toate încercările tale şi, având în vedere că minunaţii mei colegi mi-au făcut acest cadou, îţi spun: bine ai venit în echipa mea!“. 

FOTO Pro TV 

Chiar dacă nu are experienţă, Şerban Radu a venit la audiţiile pe nevăzute şi a cântat melodia „Home“. A transmis foarte multă emoţie, iar timbrul lui vocal special i-a convins pe Tudor şi Smiley să se întoarcă. „Te vreau în echipa mea! La 17 ani se deschide o lume în faţa ta, dar ai şi foarte multe lucruri de învăţat. Acum, tu trebuie să-ţi alegi profesorul! Dacă tu iei concursul ăsta, Vocea României, ca un prim pas într-o posibilă carieră muzicală, e bine să-ţi construieşti fundaţia“, i-a spus Tudor, în echipa căruia Şerban a ales să meargă.

 FOTO Pro TV 

Visul Rodicăi Olişevschi este să cânte şi să compună melodii. A venit singură la audiţiile pe nevăzute, dar a fost susţinută de Pavel şi o parte din echipa „Vocea României“. A interpretat ieri seară melodia „Don’t worry, be happy“, i-a convins pe Tudor şi Smiley să se întoarcă, iar lupta a început. „Eu cred că tu eşti o prezenţă foarte diversă în cadrul tuturor vocilor care s-au ales până acum şi eu am nevoie în echipa mea de diversitate, de nuanţe. Mi-ar face mare plăcere să putem să plecăm la drum“, i-a spus Tudor la finalul momentului, iar Rodica a ales să meargă în echipa lui. 

FOTO Pro TV 

Bogdan Teohari îşi doreşte să îi demonstreze tatălui său că poate realiza lucruri mari în domeniul muzical, aşa că s-a înscris la „Vocea României“. A cântat piesa „Dear darling“, iar Loredana a simţit că vocea lui se potriveşte echipei ei şi s-a întors în ultimele secunde, dându-i emoţii concurentului. „Doamne, ce voce superbă ai! Te-am ascultat pentru că am vrut să-i induc în eroare şi pe... A fost o reală plăcere să te ascult, îmi place că ai avut flow pe toată piesa, ai reuşit să ai sensibilitate, ai reuşit să ai şi forţă. Ai un timbru extrem de plăcut, de cald“, i-a spus Loredana. 

FOTO Pro TV 

Cătălina Godică a cântat melodia „Lay me down“ şi a încheiat seara senzaţional. Concurenta îşi doreşte să se relanseze în muzică şi a făcut tot posibilul să demonstreze că are calităţile vocale necesare pentru a merge mai departe la „Vocea României“. Loredana şi Smiley s-au întors după primele versuri cântate, iar Tudor şi Moga după ce au apăsat butonul au făcut schimb de locuri şi au decis să lupte pentru Cătălina. Bătălia dintre antrenori a fost aprigă, iar replicile lor savuroase, însă, în final, Cătălina a fost convinsă de Moga să i se alăture în echipă. „Mi-a plăcut că nu pari să fii un om care să se uite panicat dacă se întorc sau nu se întorc scaunele. Am mare încredere în tine şi un lucru pe care aş încerca să ţi-l insuflu este, la vocea asta frumoasă pe care o ai, un pic de edge câteodată, este tot ce ai nevoie“, i-a spus Marius. 

FOTO Pro TV 

O prezenţă aparte în show a fost şi Dana Neacşu, care este cunoscută mai bine drept DJ Harra. Şatena care a revoluţionat muzica de club mixând în sânii goi a apărut pentru prima dată în calitate de solistă. Îmbrăcată până în gât într-o salopetă neagră, Dana Neacşu a cântat „What's a woman without a man“, a celebrei Vaya con Dios, dar nu a reuşit să întoarcă niciun scaun. Antrenorii i-au apreciat calităţile vocale şi i-au recomandat să nu renunţe. 

FOTO Captură video 

După o seară incendiară, situaţia pe echipe stă astfel: Tudor a adăugat încă trei voci şi are în momentul de faţă şapte membri, echipele Loredana şi Smiley au adăugat câte două voci noi şi au acum câte şase membri, iar echipa Moga a câştigat o voce nouă şi însumează cinci membri.

A treia rundă de audiţii pe nevăzute le-a adus românilor o seară magică, din care nu au lipsit emoţiile, determinarea, vocile extraordinare şi distracţia. Show-ul continuă vinerea viitoare cu noi concurenţi hotărâţi să impresionezeşi şi cu lupta aprigă a antrenorilor pentru a-şi forma cele mai tari echipe, de la 20:30, numai la Pro TV. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: